18-02-11

Christoff hoeft geen ‘stomme MIA’

]

Christoff hoeft geen ‘stomme MIA’ In Duitsland heeft Christoff vorige week de ‘Star des Jahres’-award voor beste nieuwkomer ontvangen. De Vlaamse schlagerkoning toont zich zeer tevreden met deze buitenlandse onderscheiding, maar blijft zijn Vlaamse fans koesteren. ‘Ik heb pas een platina album gekregen en dat is een award van mijn fans. Dat is veel beter dan een stomme MIA, want dat platina album komt uit het hart’, zegt Christoff in De Rode Loper.

Dat Christoff uithaalt naar de MIA’s mag geen toeval heten. Het jaarlijkse correcte feestje van de sector kijkt immers ostentatief neer op het populaire genre en al zeker als het om schlagers gaat. Ofschoon hij genomineerd was in de – wellicht obligate – categorie ‘populair’, stuurde Christoff zijn kat naar de MIA’s op 7 januari jl.. De zanger heeft de afgelopen jaren dermate veel succes dat hij het zich kan permitteren om te bedanken voor een manifestatie waarin hij in het beste geval als excuusguus en in het slechtste geval als voorwerp van spot zou worden opgevoerd.

Wie zich graag vrolijk maakt over Christoff en zijn schlagers, denkt immers beter twee keer na. Weldra start Christoff immers aan een drie maanden durende toernee in Duitsland, die hem daar langs de grote zalen zal brengen. Ook in Vlaanderen blijft hij een graag geziene klant, onder meer op het komende Schlagerfestival in de Ethiasarena te Hasselt.


Bron: www.eurosong.be - Auteur: Raf Van Bedts

Commentaren

Hallo Tilly,
Heeft pas een platina album gekregen en dat is een award van zijn fans. Veel beter dan een stomme MIA!
Wens je nog een fijne vrijdag.
Groetjes.

Gepost door: René | 18-02-11

De commentaren zijn gesloten.