11-02-11

Het Avondblad van donderdag 10 februari

Het Avondblad van donderdag 10 februari
donderdag 10 februari 2011 - 16:55

Een dagelijks overzicht van het nieuws en de gebeurtenissen in het Vlaamse medialand als dagafsluiter. Wat dreigde bijna onopgemerkt voorbij te gaan? We eindigen onze werkdag met een korte selectie, doordeweeks om 17.00 uur, tijdens het weekend om 16.00 uur.

Zelf medianieuws melden? Mail hier.

Radio M.i.G. komt volgens de krant Het Nieuwsblad in aanmerking voor de Unizo business award 2011. Radio M.i.G. brengt naast muziek ook nieuws en informatie over de regio Geraardsbergen, Galmaarden, Bever en Lierde. Eind mei valt de uitreiking van drie awards: één voor jonge onderneming 2010, één voor creatieve en innovatieve onderneming 2010 en één voor stadsverankerende onderneming 2010. Radio M.i.G. is zit in de categorie ‘stadsverankerende onderneming'. Stemmen kan tot 1 mei via www.unizo.be/geraardsbergen. 

Eurosport en de FIfa hebben een vierjarige overeenkomst over de uitzendrechten van diverse voetbaltoernooien afgesloten. Zo worden het wereldkampioen voor vrouwen en de toernooien voor jeugdspelers onder zeventien en onder twintig jaar rechtstreeks en integraal uitgezonden. Liefhebbers van outdoor en beachsoccer worden eveneens extra verwend. Alle wedstrijden zullen ook in native HD te zien zijn bij Eurosport HD. De enige uitzondering is dat het WK voetbal bij de vrouwen niet op de Scandinavische afdelingen zal lopen.

Arbeidsvitaminen, het langst lopende verzoekprogramma, dat ook in Vlaanderen ruime bekendheid geniet, viert de 65ste verjaardag. Om deze feestelijke gebeurtenis op te luisteren, loopt er tussen 21 en 24 februari bij Radio 5 Nostalgie op AM 747 KHz de top 65 van de mooiste Arbeidsvitaminenliedjes. Op 21 februari is er trouwens een jubileumuitzending met talrijke voormalige presentatoren. Voor meer informatie klik hier  

Radio 5 Nostalgia is in Belgie via AM 747 KHz te ontvangen.

Commentaren

Hallo beste Tilly,
Op de computer,klik op www.klik klik.nl en rechts boven op radio muziek radio 5 komt je tegemoet.
Nog een prettige vrijdag.
Groetjes.

Gepost door: René | 11-02-11

Ik wens je een fijn weekend en knuff

Gepost door: Yolanda | 12-02-11

Dag Tilly,
we zijn in de sfeer van Valentijn en daarom wil ik jullie een fijn en aangenaam weekend wensen.
Groetjes.

Gepost door: René | 12-02-11

Met Valentijn in het vooruitzicht wens ik je een mooi weekend toe!!

Gepost door: magda | 12-02-11

Dag Tilly,
Prettige VALENTIJN WEEKEND gewenst met vrienden en je geliefden.
Groetjes.

Gepost door: René | 13-02-11

De commentaren zijn gesloten.