09-02-11

Het Avondblad van dinsdag 8 februari

Het Avondblad van dinsdag 8 februari
dinsdag 8 februari 2011 - 16:55

Een dagelijks overzicht van het nieuws en de gebeurtenissen in het Vlaamse medialand als dagafsluiter. Wat dreigde bijna onopgemerkt voorbij te gaan? We eindigen onze werkdag met een korte selectie, doordeweeks om 17.00 uur, tijdens het weekend om 16.00 uur.

Zelf medianieuws melden? Mail hier.

Extragold, de Westvlaamse oldiesketen zendt nu ook het syndicate programma Disco City uit. De kustjongens en meisjes trekken hun discoschoenen vanaf nu aan op zaterdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur en ze doen dat op maar liefst vier frequenties. Je vindt ze HIER. Disco City wordt ondertussen reeds uitgezonden op dertien radiostations. Aan de gunstige reacties te oordelen, zal ook dit product van de mannen achter Popcorn City een vaste waarde worden in radioland. Stations die Dico City eveneens willen uitzenden, kunnen een mailtje sturen naar info@discocity.be .

Freewave, het enige gedrukte maandblad voor radiofans in alle mogelijke en onmogelijke gradaties, volgt de media in Europa en heeft speciale aandacht aan de voormalige zeezenders, met fraaie verhalen van betrokken personen. Een proefaanbod kost nu slechts € 15,--. Daarvoor stopt de postbode vier achtereen volgende keer het magazine bij u in de bus. Als extra bonus krijgt u gratis toegang tot de volgende Radiodag, die dit jaar op 12 november a.s. wordt gehouden in Amsterdam. Om in te gaan op dit aanbod is het voldoende een mail te sturen naar service@radiovisie.eu .

Dateq BCS50MKII, de naam zal het hart van menig radiomaker ietsje sneller doen slaan. We doen er zelfs nog enkele extra slagen per minuut bij, want deze prachtige tweedehands studio, al werd hij vrijwel noot gebruikt, is nu te koop voor 3.800 euro (exclusief BTW). Een jaar garantie is inbegrepen. Bovendien wordt een volledige cd-collectie meegeleverd. Voor een radiostation met een beperkt budget (persoonlijk kennen we er heel wat) is dit een uitgelezen kans. Hoe de configuratie van deze Dateq BCS50MKII er precies uitziet, komt u te weten als u HIER klikt. En als u HIER klikt krijgt u de foto op supergroot formaat te zien.

Commentaren

Prijs : 3.800,-€ ex btw
+ volledige cd collectie
Op de Dateq BCS50 is er 1 jaar waarborg !
Da's niet te duur,nog een fijne avond.
Groetjes.

Gepost door: René | 09-02-11

Wat prijzen betreft ben ik een leek. Maar blijkbaar zijn er koopjes te doen! Groetjes Tilly!

Gepost door: magda | 09-02-11

De commentaren zijn gesloten.