03-02-11

Stembandoperatie Jan Smit geslaagd

]

Stembandoperatie Jan Smit geslaagdVandaag, 24 januari, is Jan Smit in het Rotterdamse Ikazia ziekenhuis succesvol geopereerd aan een poliep op zijn stembanden. Nadat de populaire Nederlandse zanger afgelopen week te gast was bij De Wereld Draait Door, waar ook Caro Emerald, zelf herstellende van een stembandoperatie, en KNO-arts Jaap van Twisk aanwezig waren, maakte hij een afspraak voor een routinecheck. Hoewel hij geen klachten had en geen enkel probleem had met zingen, bleek er toch sprake te zijn van een poliep. Door het uitvallen van een andere afspraak kon Smit op korte termijn terecht voor een operatie.

Drie jaar geleden heeft Jan Smit ook een operatie aan zijn stembanden gehad, echter toen was dat een ingreep aan groeven op zijn banden, een aangeboren aandoening. Door de operatie zal Jan enige tijd stemrust moeten nemen en de komende maanden niet kunnen optreden. Hierdoor kunnen ook de signeersessies bij Free Record Shop deze week niet plaatsvinden.

Jan Smit kreeg vorige week een platina plaat voor zijn nieuwste single: "Niemand Zo Trots Als Wij", de nummer-1 hit die ook in Vlaanderen de hitlijsten aan het bestormen is.

Website: www.jansmit.com  

Commentaren

Hoi Jan, wat lees ik nu ben je geopereerd aan een poliep aan je stembanden,niet zo mooi, rust maar goed uit ,dan kunnen we straks weer van je optredens genieten. Jan BETERSCHAP!
Nog een aangename donderdag Tilly.
De groetjes.

Gepost door: René | 03-02-11

De commentaren zijn gesloten.