31-01-11

Jacques Vermeire in nieuwe spectaculaire musical ‘Alice in Wonderland

In de Paasvakantie van 2011 brengt Studio 100 de splinternieuwe musical ‘Alice in Wonderland’ met K3. Niemand minder dan Jacques Vermeire zal de rol van konijn spelen. Jacques en de meiden van K3 kennen elkaar erg goed van op de set van sitcom ‘Hallo K3’. Ze verheugen zich dan ook alle vier enorm op deze nieuwe samenwerking. 

Jacques Vermeire : “De rol van konijn is uiteraard op mijn lijf geschreven ! Ik kijk heel erg uit naar deze musical. Het zal de allereerste keer zijn dat ik in een musical meespeel. Het feit dat Studio 100 drijvende kracht is achter deze musical is een hele geruststelling. Bovendien heb ik al het voorrecht om met de meisjes van K3 te mogen samenwerken en dat is altijd erg amusant. Dat belooft voor Alice in Wonderland !” 

K3 : “Wij vinden het super dat Jacques de rol van het konijn zal spelen. Dat wordt zeker lachen ! Op de set van onze sitcom “Hallo K3” werken we ook nauw samen met Jacques en dat is altijd dolle pret. Bovendien is Jacques een monument en heeft hij al veel ervaring op de planken. Wij kunnen van hem nog erg veel leren. Maar in de eerste plaats gaan we ons amuseren ! We kijken er naar uit !”

‘Alice in Wonderland’
De musical is gebaseerd op het oorspronkelijke verhaal en belooft een zeer bijzondere en spectaculaire voorstelling te worden! ‘Alice in Wonderland’ is vanaf 9 april 2011 te zien in de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. 

Korte inhoud
Karen, Kristel en Josje vervelen zich en gaan met zijn drietjes naar de bioscoop. Eenmaal bij de bioscoop aangekomen, beginnen de verrassingen en niets is wat het lijkt. De meisjes belanden in een wereld die Wonderland heet. Daar komen ze de meest rare figuren tegen: een pratende rups, de hartenkoning en zijn gemene koningin, de gekke hoedenmaker, de behulpzame tweeling en een wit konijn. K3 belandt in één groot avontuur waar de ene gekke situatie de andere opvolgt. Kan K3 ooit nog ontsnappen uit deze wonderlijke wereld? ‘Alice in Wonderland’ neemt je mee op een betoverend avontuur in een wondere wereld vol fantasie. Gaan jullie met Karen, Kristel en Josje mee? 

De musical belooft een unieke totaalbeleving te worden met een live-orkest en spectaculaire decors. Het verhaal van de musical wordt gebaseerd op het wereldberoemde, door Lewis Caroll geschreven, verhaal ‘Alice's Adventures in Wonderland’ (1865) en het vervolg ‘Achter de Spiegel en wat Alice daar aantrof’ (1871).

Creatives
Verhaal: Gert Verhulst/Hans Bourlon
Muziek: Miguel Wiels/Alain Vande Putte/Peter Gillis
Regie: Gert Verhulst
Choreografie: Martin Michel
Kostuumontwerp: Arno Bremers

Tickets bestellen
Tickets voor ‘Alice in Wonderland’ kunt u bestellen via T 070-344.555, www.alicedemusical.be