18-11-10

Vlaamse Top 15 en Hitradio Edison FM

Vlaamse Top 15 en Hitradio Edison FM
woensdag 17 november 2010

Het eindejaar is in zicht, De Vlaamse Top 15 en internetstation Hitradio Edison FM slaan bijgevolg de handen in elkaar. Op zondag 19 december wordt deze hitlijst uitgezonden, de zoektocht naar Vlaanderens populairste liedjes gaat nu al van start.

Ongetwijfeld zullen Afscheid van een vriend, Eenzaam zonder jou en De roos weer hoge toppen scheren. Er is echter zoveel meer, wat doet Willy Sommers met zijn Zeven anjers en hoe moet het met de Zeven Zonden van Christoff...?

De luisteraar heeft alle touwtjes in handen, via de website van De Vlaamse Top Allertijden kan die stemmen op z'n favorieten. Het stemformulier vindt men ook terug op de website van De Vlaamse Top 15 en Hitradio Edison FM. Stemmen kan tot woensdag 15 december. De hitlijst zal vrijgegeven worden op 19 december.

Hitradio Edison FM verzorgt enkel de samenstelling en biedt geen afgewerkt programma aan. Radiostations die deze lijst wilen uitzenden, kunnen ze bijgevolg perfect 'inplannen', met eigen presentatoren, eigen audiologo's, reclames... Wel zijn er  enkele specifieke jingles die kunnen gebruikt worden en worden songs die mogelijk niet in de eigen muziekdatabase zitten, ter beschikking gesteld.

Hitradio Edison FM zelf kun je via een player beluisteren, die trouwens ook op de pagina van Facebook staat. Ook Radionomy biedt een uitkomst...

Commentaren

Zoals eerder vermeld staat EdisonFm voor gezellige familieradio, jong en oud komen zeker aan hun trekken want wij draaien de hits uit 50 jaar hitgeschiedenis. Natuurlijk komen de actuele hits ook aan bod, afgewisseld met enkele vergeten pareltjes!
Fijne donderdag Tilly.
Mvgr:René

Gepost door: René | 18-11-10

De commentaren zijn gesloten.