26-10-10

CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE

CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE
Een ereronde waar alle fans bij willen zijn


zondag 19 december als nieuwe extra datum

MERKSEM – Amper een week na de persconferentie en de aankondiging van een extra datum, wordt opnieuw een concert aan de laatste Clouseaureeks in het Sportpaleis toegevoegd. Ook zondag 19 december om 19.00 uur geven Koen en Kris Wauters een Laatste Ronde.

Het loopt storm voor de elfde en laatste Sportpaleisconcertreeks van Clouseau. Koen en Kris nemen afscheid van hun sinds jaren vertrouwde vaste winterstek en lassen daarna een welverdiende adempauze in. Maar niet vooraleer ze het Sportpaleis nog eens op z’n kop hebben gezet met wat hun grootste ‘best of’-show ooit moet worden...

“De Laatste Ronde wordt op technisch vlak onze strafste productie ooit”, vertelde Kris een week geleden. “Op het eind van het concert zal een catwalk de volledige zaal omarmen.” Op Peter Live verklapte hij nadien ook dat het podium het volledige middenplein rond zal rijden. “Daarnaast zullen we uiteraard ook op muzikaal vlak alle fans op het beste van het beste trakteren”, verduidelijkt Koen, terwijl Kris garandeert dat De Laatste Ronde een feest wordt in het kwadraat. En daar willen alle fans uiteraard bij zijn.

Nog een laatste keer zakken tienduizenden fans massaal naar Antwerpen af om zich te warmen aan de vele hits en alweer een spectaculaire show van Koen en Kris en hun bandleden. Voor deze concertreeks staan nu zeven optredens gepland van vrijdag 17 tot en met dinsdag 28 december, met, na de aankondiging van een extra show op dinsdag 21 december, de toevoeging van een concert op zondag 19 december om 19.00 uur. Ideaal voor wie de examens er al op zitten heeft en - gezien het einde om 22.00 uur - voor iedereen die daags nadien de laatste school- of werkweek vóór de kerstvakantie aanvangt.

CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE. In het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 17, zaterdag 18, dinsdag 21 (extra!) woensdag 22 en dinsdag 28 december om 20.30 uur, zondag 19 december om 19.00 uur (NIEUW!) en zondag 26 december om 15.00 uur. Kaarten: 18, 21, 26, 31 en 38 euro (excl. service- en portokosten en combiticket De Lijn) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.sportpaleis.be.

CLOUSEAU - DE LAATSTE RONDE is een productie van PSE-Belgium en Live Nation Belgium met de steun van Q music, vtm, Dag Allemaal en Het Laatste Nieuws.

www.clouseau.be en www.sportpaleis.be

09:28 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: clouseau - de laatste ronde |  Facebook |

Commentaren

Vrijdag 17 december gaat de elfde en voorlopig ook laatste Sportpaleis-concertreeks van Clouseau van start. Koen en Kris Wauters lassen na deze editie namelijk een – welverdiende – adempauze in. Maar niet vooraleer ze nog eens het Sportpaleis op z’n kop hebben gezet met wat hun grootste ‘best of’-show ooit moet worden…
Fijne dag nog Tilly.
Groetjes van René

Gepost door: René | 26-10-10

Hoi Tilly

De fans en elkeen die hun muziek apprecieert, en welke muziekliefhebber doet dat niet, zullen op die dagen ongetwijfeld aan hun trekken komen :-)

Groetjes

Rudi

Gepost door: Rudi Van Damme | 26-10-10

De commentaren zijn gesloten.