12-10-10

Jill & Lauren winnen Junior Eurosong

Jill & Lauren winnen Junior Eurosong 2010Jill & Lauren vertegenwoordigen op 20 november ons land op het achtste Junior Eurovisie Songfestival 2010 in Wit-Rusland. De vakjury en het publiek thuis kozen voor het meisjesduo na een spannende en hoogstaande live finaleshow op Ketnet vanavond. Met het liedje “Get Up” nemen ze het op tegen de andere dertien deelnemers. Goed nieuws trouwens voor alle Juniors want hun verzamelalbum haalde ondertussen vlotjes goud.

Jill en Lauren sprakeloos
“Ongelooflijk. Ik kan het nog altijd niet geloven. Ik ben sprakeloos! Ik ga nog beter mijn best doen in Minsk, maar we zijn wie we zij , dus dit brengen we ook in Wit-Rusland zo”, aldus blonde Jill (Van Vooren).

Ook Lauren (De Ryck) was opgelucht: “ Waw, ik had het nooit zo heftig verwacht. Al die emoties. Niet te doen. We gaan nog blijven oefenen en dan gewoon keihard ons best doen daar!” De vakjury, waaronder Walter Grootaers, vond het alvast een fantastisch en sterk nummer dat beide meisjes met overtuiging brengen. Ook de Engelse titel is een pluspunt voor Minsk.

Gouden plaat
En er was nog goed nieuws voor alle Juniors: hun verzamelalbum Junior Eurosong 2010 staat op de
eerste plaats van de Ultratop. Naast de liedjes van de acht kandidaten en de meezingversies ervan, zit er ook een boekje met alle liedjesteksten én een dvd met alle videoclips en extra beeldmateriaal van de acht kandidaten. Omdat het album de kaap van 15 000 stuks heeft overschreden, kregen de juniors tijdens de liveshow een gouden plaat.

Duimen op 20 november
Jill & Lauren doen dus mee aan het achtste Junior Eurovisie Songfestival. Dat vindt dit jaar plaats op zaterdag 20 november, in de Wit- Russische hoofdstad Minsk. In totaal nemen veertien landen deel aan de wedstrijd. De zoektocht naar de ideale kandidaat was dit jaar voor ’t eerst op Ketnet te zien. Het Junior Eurovisie Songfestival op 20 november zendt Eén uit. Maar ook Ketnet volgt Junior Eurosong verder op, zowel op het televisiescherm als online. 

www.ketnet.be

Commentaren

Jill en Lauren vervelen zich nooit. Ze zingen, dansen, lachen en shoppen samen en gaan regelmatig bij elkaar logeren.
Nog een fijne dinsdag Tilly.
Mvgr:René

Gepost door: René | 12-10-10

De commentaren zijn gesloten.