06-10-10

FRANS BAUER GEEFT MINICONCERT OP DE NACHT VAN BRABANT

Vrijdag 12 november zal een bijzondere avond worden voor Nederlands meest populaire vertolker van het levenslied. Waar Frans Bauer elk weekend heel Nederland, België en Duitsland doorreist voor talloze optredens, zal hij ditmaal ‘thuiskomen’ in zijn Noord-Brabant. De inwoner van Fijnaart zal een mini-concert geven met live-band tijdens de vijfde editie van De Nacht van Brabant, dat plaatsvindt van 18.00 in de Brabanthallen van Den Bosch.

Deze jubileumeditie van De Nacht van Brabant kon natuurlijk niet zonder de beroemdste Brabander van het moment. Frans is dankzij miljoenen verkochte albums, verschillende nummer één hits en duizenden optredens in binnen- en buitenland uitgegroeid tot één van de grootste sterren die ons land rijk is. Dit optreden zal er echter een bijzondere zijn. Zo zal Frans een miniconcert geven met een waanzinnige live-band, een setting waarin Frans niet alledaags te zien is. Denk aan zijn theatershows, maar dan in een grotere setting!

Frans Bauer is één van de vele topacts die tijdens de vijfde editie van De Nacht van Brabant op zal treden. De volledige programmering zal binnenkort bekend worden gemaakt, maar de organisatie kan vast verklappen dat de line-up voor deze vijfde Nacht van Brabant beter is dan ooit tevoren!

Kaartverkoop
Tickets voor De Nacht van Brabant zijn à € 32,50 excl. fee verkrijgbaar via www.denachtvanbrabant.nl, Ticketpoint en de Ticketpoint verkooppunten Voor meer informatie, surf je naar www.denachtvanbrabant.nl

Commentaren

Goedenamiddag Tilly.
Frans Bauer het zal weer een schot in de roos zijn.
Nog een fijne dag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 06-10-10

Naast de miniconcerten van Frans Bauer en Frans Duijts zal er nog een artiest op het podium staan met een geweldige live-band : Thomas Berge! Ondanks zijn leeftijd is Berge al een veteraan in het circuit en een graag geziene gast op elk podium in Nederland. De Nacht van Brabant kent echter nog veel meer top-acts. Zo zal ook de sympathieke Brabander Rene Schuurmans optreden, zal Wolter Kroes het podium bestijgen en komt One Two Trio hun immer sfeerverhogende nummers spelen. De line-up bestaat verder uit Grad Damen, Het Feestteam, Rob van Daal, Alex en Charlene. De tien acts van deze avond worden vergezeld door DJ Maurice, de DJ die bekendheid vergaarde met zijn Apres Skihut cd’s en vele hits scoorde.
Mvgr:René

Gepost door: René | 06-10-10

De commentaren zijn gesloten.