29-09-10

Paul De Leeuw: 'Sergio is de Clown Bassie van alle Belgen

Paul De Leeuw: 'Sergio is de Clown Bassie van alle Belgen.'Paul De Leeuw gaf van jetje tijdens de vrijdaguitzending van de MadiwodoVrijdagshow. In deze latenightshow op Ned 3 was het Nederlandse topmodel Kim Feenstra. En natuurlijk kwam ook haar Expeditie-Robinsondeelname ter sprake. ‘Op Robinsoneiland wordt verschrikkelijk tactisch gespeeld. Het gaat daar echt niet om wie het beste kan overleven. Het gaat vooral om wie het beste vriendjes met iemand is.’ Ook Sergio moest het in de ogen van De Leeuw ontgelden. Onder meer de uitspraak ‘Sergio is de Clown Bassie van alle Belgen’ kwam uit de mond van dit Nederlands televisiefenomeen.
Auteur: Bart Liekens

Commentaren

Dat leidde tot honderden haatboodschappen voor Sergio op het internet. Volgens de Volkskrant is Expeditie Robinson 'maar een spelletje, maar overal in Nederland veerden mensen juichend op' toen Sergio het programma moest verlaten.
De krant stipt aan dat Sergio nog gemist zal worden. Hij gaf in zijn laatste aflevering toe dat het feestje niet kon blijven duren. Bij een proef moest Sergio door een gat in het zand onder een hek kruipen en kwam hij bijna vast te zitten. 'Omdat ik in profiel de breedste ben', grapte Sergio.

Mvg:René

Gepost door: René | 29-09-10

Ik wens je nog een fijne avond Tilly

Gepost door: Yolanda | 29-09-10

De commentaren zijn gesloten.