28-09-10

An Lemmens vanaf maandag 20 september in De Maandagshow

An Lemmens vanaf maandag 20 september in De Maandagshow Op vrijdag 17 september 2010 presenteert Evi Hanssen voorlopig voor het laatst De Vrijdagshow. Ze neemt vrij om zich in alle rust op haar bevalling te kunnen voorbereiden. Zodra ze hersteld is, en de nieuwe spruit enkele uren per dag kan loslaten, neemt ze haar plaats opnieuw in naast Bram Van Deputte.

Evi: “Ik heb enorm genoten van deze eerste weken van De Maandagshow. Ik neem nu even afscheid, ik zal het erg missen. Maar ik kijk uiteraard uit naar de mooie gebeurtenissen die me te wachten staan: de geboorte van mijn tweede kindje en de tijd met mijn gezin. Ondertussen wens ik An veel succes. Ik weet zeker dat ze het heel goed zal doen.”

Vanaf maandag 20 september 2010 neemt An Lemmens de rol van presentator op in De Maandagshow. De 25-jarige Lemmens heeft al een goed gevulde agenda met de opnames van So You Think You Can Dance en haar wekelijkse programma op StuBru, maar kijkt toch uit naar deze opdracht.

An Lemmens: “Het is een eer én een genoegen voor mij om dit programma te kunnen presenteren. Evi imiteren ga ik niet doen. Ik ga mijn eigen stijl behouden. Met Bram klikt het alvast. We kennen elkaar nog van bij JIM.”

vtm en de hele ploeg van De Maandagshow bedanken Evi voor haar prestatie van de voorbije vier weken en wensen haar een rustige en rozige bevalling toe. En tot snel.
Bron: VTM

Commentaren

Ja doet het goed An laat ze maar zeveren...
Nog een aangename dinsdag.

Mvg:René

Gepost door: René | 28-09-10

De commentaren zijn gesloten.