23-09-10

NATALIA MEETS ANASTACIA

NATALIA MEETS ANASTACIA
Vijfde Sportpaleisconcert op zaterdag 22 januari

‘Burning Star’ maakt fans nu al warm voor vurige concertreeks

MERKSEM – Vanmorgen stelden Natalia en Anastacia (via telefonische interventie op haar verjaardag) bij Q-music ‘Burning Star’ voor, de single die ze samen maakten als aanloop naar hun reeks optredens in januari in het Sportpaleis. Tegelijk maakten ze bekend dat op zaterdag 22 januari een vijfde ‘Natalia meets Anastacia’-concert plaats zal vinden.

Op de verjaardag van Anastacia werden cadeautjes voor de fans uitgedeeld. Natalia en Anastacia stelden de nieuwe single voor die ze samen maakten, een pareltje dat de ronkende titel ‘Burning Star’ meekreeg. Op ‘Burning Star’ zetten de twee diva’s een prachtprestatie neer. De verwachting is dan ook dat deze dijk van een nummer straks ook een dijk van een hit wordt. Het nummer is via itunes verkrijgbaar: http://itunes.apple.com/be/album/burning-star-single/id391072775.

‘Burning Star’ is de voorbode van de concertreeks van Natalia en Anastacia in januari in het Sportpaleis. De kaartverkoop hiervan loopt zo goed dat Anastacia van over de grote oceaan niet weinig trots was om een extra optreden te kunnen aankondigen. Met dit vijfde concert, op zaterdag 22 januari, maken Natalia en Anastacia nog eens vele duizenden fans extra gelukkig.

Niet alleen de fans blijken bijzonder enthousiast over de Sportpaleisoptredens die eraan komen, ook de artiesten zelf popelen om straks samen op het podium te staan. Nu al zijn ze druk in de weer met nummers kiezen en overleggen ze welke hits ze samen of apart zullen vertolken. Aan hits alvast geen gebrek. Natalia reeg het ene succes na het andere aaneen nadat ze in 2003 tweede eindigde bij de eerste editie van Idool. Anastacia werd succesvol nadat het publiek in 1998 kennis had gemaakt met haar ietwat hese maar soulvolle stem tijdens de MTV-talentenjacht ‘The Cut’, waarbij ze eveneens tweede finaliste werd.

Dat onze Vlaamse souldiva voor vuurwerk kan zorgen door zich te wagen aan duetten met internationaal vermaarde Amerikaanse sterren bewees ze al in 2006 met de Pointer Sisters en in 2008 met En Vogue en Shaggy. Met Anastacia dit keer mee op het podium zijn weer alle ingrediënten aanwezig om er opnieuw een spetterend, prikkelend en hartverwarmend evenement van te maken.


-------------

NATALIA MEETS ANASTACIA – in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 14, zaterdag 15, dinsdag 18, vrijdag 21 en zaterdag 22 (extra!) januari 2011 om 20.30 uur. Kaarten € 22,50 - € 25 - € 32,50 - € 35 - € 37,50 - € 45 via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com, www.sportpaleis.be en www.nataliameets.be. Prijzen exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus.

09:26 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: natalia meets anastacia |  Facebook |

Commentaren

Natalia en Anastacia brengen de single 'Burning Star' uit! Een dijk van een nummer waarin de twee divas een prachtprestatie neerzetten.
Nog een fijne en zonnige donderdag Tilly.

Mvg:René

Gepost door: René | 23-09-10

De commentaren zijn gesloten.