20-09-10

Armin van Buuren, exclusieve showcase nieuw album 'Mirage'

Armin van Buuren, exclusieve showcase nieuw album 'Mirage'Armin van Buuren was donderdagavond te gast in Wilrijk voor een exclusieve showcase van zijn nieuwe album Mirage. De beste DJ ter wereld volgens DJ MAG Top 100 draaide een uur lang exclusief voor de vele aanwezigen die door Free Record Shop een ticket kregen bij de bestelling van het album. 

Zijn vierde album ligt vanaf 10 september in de winkel.

De showcase werd live uitgezonden op Topradio. Vooraf werd de zaal opgewarmd door opkomend Armada-talent DJ Ruben De Ronde, terwijl Dash Berlin tot in de late uurtjes doorging. 

Armin van Buuren werd in maart 2010 tijdens de International Dance Music Awards in Miami nog uitgeroepen tot best global DJ. Over het album zegt de Nederlandse DJ zelf: 'Mirage is het gootste project waaraan ik ooit heb gewerkt. Voor deze plaat werd zelfs een geheel nieuwe studio gebouwd.'
Auteur: Thierry van Bokhoven

Commentaren

Armin is begonnen met mixen toen hij een jaar of 10 was. Zijn moeder had een computer gewonnen en Armin begon met experimenteren.
Tijdens zijn studie rechten kreeg hij het druk. Hij was steeds vaker in clubs te vinden waar hij kon draaien. Hij heeft er daarom ook 3 jaar over gedaan om zijn studie rechten af te ronden. Hij vond het echter wel belangrijk om zijn studie af te ronden voor het geval zijn carrière als DJ niets werd.
Nog een fijne maandag.

Mvg:René

Gepost door: René | 20-09-10

Ik wens je een fijne dinsdag

Gepost door: Yolanda | 21-09-10

De commentaren zijn gesloten.