08-09-10

Hemelse Lisa del Bo en Michael Jr.

Hemelse Lisa del Bo en Michael Jr.


Eind vorige maand, nl. 27 augustus, zette Lisa del Bo de kroon op haar bijdrage aan de Virga Jessefeesten. Het 7-jaarlijkse Mariaal evenement van de Limburgse hoofdplaats beleefde een muzikale climax in de uitverkochte Grenslandhallen, waar Lisa del Bo de stijlvolle gastvrouw was van een avond vol religieus geïnspireerde muziek.

Christoff was één van de sterren van de avond en zong ook ‘Een ster’. Het Virga Jessecollegekoor zong en danste ‘Magnificat’ en het 100-koppige Kerkkoor imponeerde in het feeërieke decor. Het feilloze Golden Symphonic Orchestra onder leiding van Wim Bohets begeleidde bovendien pianist Willy Claes doorheen het ‘Warsaw Concerto’ van Adinsel.
En natuurlijk schitterde Lisa del Bo met haar nieuwe repertoire van ‘My Special Prayer’. Een swingend ‘Swing Low, Sweet Chariot’, een lyrisch ‘I Surrender All’ en een collectief kippenvelverwekkend ‘Zoetste der Vrouwen’. Net zoals op cd kreeg zij ook in Hasselt gezelschap van Michael Jr, die iedereen overrompelde door moeiteloos de warmste bariton af te wisselen met de meest volumineuze contratenorstem in de duetten ‘Ave Maria’ en ‘Pie Jésu’.
Ronduit hemels.

In oktober brengt Lisa del Bo dan ook vol vertrouwen die fantastische cd ‘My Special Prayer’ uit, een warme cd met dertien eeuwige hits met religieuze inspiratie, zoals alleen zij die vandaag vol overtuiging brengen kan.
En het gezegende jaar 2010 eindigt voor Lisa del Bo met Kerstconcerten, exclusief te boeken bij Piet Roelen Entertainment.

Info:
www.roelen.com
www.lisadelbo.be (vernieuwde website)


Commentaren

Tijd opnieuw voor Michael jr. Hij kan alles aan. Lisa kondigde hem aan, maar vergiste haar sterk:
"We hebben hier namelijk hier veel mensen." Ex-burgemeester Willy Claes liet zien hoe belangrijk de Virga Jessefeesten voor hem zijn en nam plaats achter de piano.

Mvg:René

Gepost door: René | 08-09-10

Nog een fijne avond Tilly

Gepost door: Yolanda | 08-09-10

volgens het commentaar moet dit een grandioos feest geweest zijn!
groetjes Tilly en hopelijk krijgen we nog wat zonnige dagen.Hier is de boel verregend!

Gepost door: magda | 08-09-10

De commentaren zijn gesloten.