26-08-10

Bobby Prins trouwt met zijn Gerda op zaterdag 28 augustus 2010

Bobby Prins trouwt met zijn Gerda op zaterdag 28 augustus 2010!In Vlaanderen zijn er maar heel weinig plaatsen waar Bobby Prins nog niet op de bühne heeft gestaan. De 63-jarige charmezanger kent zo goed als iedere zaal en café: van de Westhoek tot aan de Nederlandse grens, om dan nog niet te spreken over de duizenden feesttenten die hij her en der in zijn glorieperiode met zijn Sound Express liet vollopen. 

Maar het succes woog zwaar op de schouders van de nochtans flink uit de kluiten gewassen Bobby Prins en het succes verminderde zienderogen. Organisatoren hechten nog weinig geloof in Bobby en dat had hij enkel en alleen maar aan zichzelf te danken, want toen de tegenslagen Bobby Prins bleven achtervolgen (Bobby kende persoonlijke problemen en had een drankprobleem), kwam hij ook dikwijls niet opdagen voor een geboekt optreden, waardoor het snel bergaf ging! 

Maar de fans zijn altijd –hoe spijtig dat zij zijn houding ook vonden en niet konden begrijpen – in hem blijven geloven. Bobby Prins heeft nu opnieuw nieuw liefdesgeluk gevonden en trouwt op 28 augustus 2010 met ‘zijn’ Gerda! En als het snor zit in de liefde brengt dat ook geluk op zakelijk vlak. En ook bij Bobby Prins is dat niet anders, want de man met de gouden stem en zo vele schitterende levensliedjes, heeft nu ook bij een nieuwe platenfirma (Scorpion label van de Publishing Group D & V) een onderkomen gevonden, dat meteen resulteerde in een nieuw album. 

Zijn spiksplinternieuw geesteskind ‘Over liefde en romantiek’, klinkt als de Bobby Prins uit de good old days! De Bobby Prins van in zijn gouden succesjaren en dat zal de fans zeker plezieren. Het is een album geworden met 15 pakkende levensliedjes en meezingers. 

Gerda al 10 jaar zijn steun en toeverlaat!
Niet alleen op gebied van zijn muzikale carrière loopt alles weer op wieltjes en is de hemel weer helemaal opgeklaard voor Bobby Prins. Eind augustus – meer bepaald op zaterdag 28 augustus – treedt de muzikant uit Heist-op-den-Berg in het huwelijk met zijn ‘Gerda’. De redactie en de lezers van Mediawatchers wensen Bobby en Gerda dan ook alle geluk toe in hun huwelijksleven. 

Het nieuwe album met als titel ‘Over liefde en romantiek’ verscheen op het Scorpion label van de Publishing Group D & V, die deze nieuwe samenwerking met Bobby Prins honderd procent ziet zitten. “Bobby Prins is een groot artiest met een unieke stem, een talent dat we moeten koesteren en maximaal moeten steunen”, aldus het D & V – hoofdkwartier, dat ook vier singles zal uitgeven als promotionele ondersteuning voor dit nieuwe, schitterende album die je kan kopen via www.dvshop.be.
Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

Het gaat goed met de Vlaamse zanger Bobby Prins. Even na zijn 62ste verjaardag kondigde de zanger aan dat hij in het huwelijksbootje zal stappen met zijn vriendin Gerda.
In ieder geval hartelijk gefeliciteerd.

Mvg.
René

Gepost door: René | 26-08-10

Beste Gerda en Bobby ,

In naam van het bestuur , de medewerkers en de luisteraars van Radio Touring , Kanadaweg 7 Tienen houden wij eraan jullie een onvergetelijke huwelijksdag en nog vele gelukkige jaren toe te wensen .
Moge de liefde voor elkaar overwinnen in mooie en minder mooie dagen , in voor- en tegenspoed .
Tevens hopen wij nog vele jaren te kunnen genieten van jullie mooie muziek .

Pierre Matheï ( Voorzitter )
Radio Touring
Kanadaweg 7
3300 Tienen

Gepost door: Radio Touring Tienen | 28-08-10

De commentaren zijn gesloten.