05-08-10

Will Tura viert 70ste verjaardag met unieke pianobox bestaande uit 50 CD's

Will Tura viert 70ste verjaardag met unieke pianobox bestaande uit  50 CD's !Will Tura wordt 70 en dat viert de zanger op een speciale wijze. Niet iedereen kan op zijn zeventigste verjaardag immers zeggen dat hij 50 jaar op de planken staat en een repertoire van 50 albums bij elkaar heeft geschreven.

Vlaanderens grootste icoon van de Nederlandstalige popmuziek geeft zijn unieke carrière extra glans met een exclusief en gelimiteerd verzamelstuk voor de fans: de pianobox.
De pianobox is een carrière overzicht met maar liefst 50 studio albums. Elke pianobox krijgt een uniek nummer en wordt thuis geleverd met een gesigneerd aandenken van Will Tura.

De fans van Will Tura die zo’n unieke genummerde pianobox met 50 CD’s willen bemachtigen, kunnen vanaf dinsdag 3 augustus surfen naar de website: www.tura70pianobox.be 

Will Tura zegt over deze unieke uitgave ter gelegenheid van zijn verjaardag het volgende: “Wat zou mijn wereld zijn zonder muziek? Wat zou mijn leven zijn zonder liedjes? Ik ben oprecht vereerd met deze prachtige pianobox. Het toont dat ik al die jaren het voorrecht heb gehad om in Vlaanderen muziek te mogen maken.”

Erik Vink, MD van Sony Music Entertainment Belgium voegt daar nog aan toe: “Als icoon van de Vlaamse muziekgeschiedenis verdient Will Tura als geen ander dit uniek document: een schitterende collectie van 50 originele albums die intussen klassiekers zijn geworden, zijn muziek leeft voor eeuwig!”

 

Commentaren

Een prachtige zangcarrière van meer dan 50 jaar vol hits die geen enkele Vlaming onberoerd heeft gelaten juichte hem toe. Van kleinkunst en chanson, tot vrolijke Nederlandse popmuziek en Rock & Roll, zelfs country kon Will niet stoppen. Het moet gezegd zijn, Will Tura is een monument & dat mag niet onopgemerkt voorbijgaan! Tura 70 wordt dan ook een groot volksfeest dat zal doorgaan op zaterdag 18 december 2010 in de Ethias Arena in Hasselt en waarbij het getal 70 de rode leidraad zal vormen van de avond.We maken een tocht doorheen elk genre, elke periode uit Tura’s muziekgeschiedenis. 70 mensen zullen op het podium staan en daaronder horen natuurlijk schitterende muzikale vrienden & collega’s die van dit concert een unieke belevenis zullen maken. 70 hits & 70 beelden garanderen het publiek een audiovisuele samenvatting van alle hoogtepunten uit Will Tura’s zangcarrière. Minstens twee keer 70 minuten is de tijdsduur dat je kan genieten van het beste van Tura 70. Niets zal het publiek gespaard worden, dat is nu al een zonneklaar feit.

Mvg
René

Gepost door: René | 05-08-10

Hij kan zowat van alles...fijne donderdag

Gepost door: Yolanda | 05-08-10

De commentaren zijn gesloten.