22-07-10

Kathleen (ex-K3) jurylid in Vtm-show 'My Name Is...

Kathleen (ex-K3) jurylid in Vtm-show 'My Name Is...'De drie juryleden die de zoektocht 'My Name Is…', in goede banen moeten leiden en die dit najaar bij vtm wordt uitgezonden, zijn bekend. Niemand minder dan de voormalige K3-zangeres Kathleen Aerts neemt achter de jurytafel plaats. Zij krijgt het gezelschap van de Nederlandse musicalproducent Albert Verlinde en van radio- en televisiemaker Erik de Zwart.

Radio- en televisiemaker en ondernemer Erik de Zwart, musicalproducent en presentator Albert Verlinde en voormalig K3-zangeres Kathleen Aerts beoordelen de kinderen en de volwassenen die in de huid kruipen van hun favoriete artiest.  Iedereen die er net zo extravagant uit ziet als Lady Gaga, de moves van Justin Timberlake beheerst, de sexy uitstraling van Beyoncé heeft, net zo’n podiumbeest is als Madonna of de gevoeligheid van Marco Borsato kan evenaren mag naar de audities komen.

Er is wel één voorwaarde; de kandidaten moeten kunnen zingen én dansen. Francesca Vanthielen en haar Nederlandse collega Nicolette van Dam ontfermen zich over de kandidaten.
Bron: TV-Visie - Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

Gedurende vijf weken zal Kathleen de prestaties van de deelnemers beoordelen. Ze zal daarbij vooral oog hebben voor de danstechnieken van de jonge garde.
Nog een fijne dag verder.

See You

Gepost door: René | 22-07-10

De commentaren zijn gesloten.