24-06-10

Popidool Ricky Martin speelt rol in Evita

Popidool Ricky Martin speelt rol in Evita!Het Puerto Ricaans popidool Ricky Martin (38) krijgt een rol in een musical! En wat voor een musical? Martin die wereldwijd al meer dan 55 miljoen albums aan de man/vrouw wist te slijten, heeft zopas een rol gekregen in een nieuwe versie van Andrew Lloyd Webbers 'Evita', die in 2010 op de planken wordt gebracht in de befaamde New Yorkse theaterbuurt Broadway!

Ricky Martin die ook ambassadeur is van Unicef, heeft ooit al in 'Les Miserables' gespeeld. “Ik ben nooit mijn liefde voor de intimiteit van het theater kwijtgeraakte, zegt de man van 'Livin' la vida loca', die anders voor grote concertstadions optreedt.

Martin is naast ambassadeur van Unicef ook de man die zijn eigen ‘Ricky Martin Foundation’ oprichtte, een stichting die opkomt voor kansarme kinderen over de gehele wereld. Op 16 oktober 2007 kreeg Ricky Martin (San Juan, 24 december 1971) een ster op de Hollywood Walk of Fame. Op 29 maart 2010 schreef hij op zijn eigen website dat hij vanaf dat moment, een openlijk homoseksuele man zal zijn.
Auteur: Eric Vanhooren

De commentaren zijn gesloten.