28-05-10

Circustent decor voor afscheid aan Bobbejaan Schoepen

Circustent decor voor afscheid aan Bobbejaan Schoepen!Komende zaterdag 29 mei om 12 uur, vindt de afscheidsplechtigheid plaats van Modest Hyppoliet Joanna Schoepen, beter bekend als de Vlaamse zanger, componist, gitarist en fantaisist Bobbejaan Schoepen. De familie liet dit in een persmededeling weten. Een locatie is nog niet nader bepaald. De plechtigheid, die voor iedereen toegankelijk zal zijn, zal bestaan uit een korte ceremonie en een muzikaal eerbetoon aan de overleden volksheld.

De familie heeft gekozen voor een sereen en passend afscheid waarbij verschillende vrienden en artiesten een laatste groet brengen. In woord, beeld en met muziek zal op authentieke wijze teruggegaan worden naar de roots van de artiest. De plechtigheid zal daarom ook plaatsvinden in een circustent.

Koets met paard
Het gebeuren zal voor iedereen toegankelijk zijn. Enkel voor de familie en de intimi worden er gereserveerde plaatsen voorzien. De plechtigheid zal zowel binnen als buiten te volgen zijn op grote schermen.
Na de plechtigheid in de tent zal de kist van Bobbejaan Schoepen worden rondgereden
in een koets met paard. Dit geeft de aanwezigen de kans om nog een laatste groet uit te brengen. De begrafenis zelf zal in intieme kring plaatsvinden op maandag 31 mei in Lichtaart.
Auteur: Eric Vanhooren

De commentaren zijn gesloten.