13-05-10

Onverwacht succes voor Barbara Dex

Onverwacht succes voor Barbara DexBarbara Dex heeft met haar nieuwe single I am een onverwacht succes te pakken op radiozenders Radio 1 en Studio Brussel. Het liedje is dan ook totaal verschillend van haar vorige werk. Componist van dienst is Tom Helsen.

Hoongelach
Op Radio 1 en Studio Brussel wordt platte muziek niet op de playlist gezet. De liedjes van Barbara Dex werden tot hiertoe dan ook straal genegeerd, maar haar nieuwe single is meteen de supertip van de week in Vox, de hitparade die de Radio 1-luisteraars zelf samenstellen. "Als het erin zit, komt het er op de éne of andere manier ooit wel eens uit... De juiste man op de juiste plaats ditmaal", merkt een luisteraar op de website van Radio 1 op. De juiste man is in dit geval Tom Helsen, die het nummer speciaal voor Barbara Dex schreef. Ook op Studio Brussel wordt het liedje regelmatig gedraaid. Maandagochtend mocht Dex het nummers zelfs live in het programma van Tomas De Soete komen voorstellen.

Album met vrouwenstemmen
De single staat binnenkort op het album The truth about that girl and me van Tom Helsen. Daarop werkt Helsen samen met enkele van de mooiste vrouwenstemmen in ons land. Tot de uitverkorenen behoren naast Barbara Dex onder meer Hannelore Bedert, Marie Daulne en Eva De Roovere.


Auteur: Christof Willocx

Commentaren

hallo Tilly ze heeft wel een knappe stem vind ik
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-05-10

De commentaren zijn gesloten.