09-05-10

Stan Van Samang ziet allemaal spiegeltjes aan de wand

Stan Van Samang ziet allemaal spiegeltjes aan de wand ...Wie Stan Van Samang graag eens op een originele locatie aan het werk wilde zien, diende vrijdagavond naar Zandvliet te trekken. Daar gaf Stan het beste van zichzelf in een heuse art-nouveauspiegeltent. De tent werd door mobiel jeugdcentrum Magiq op poten gezet, in samenwerking met Cultuurcentrum De Schelde.
Een originele en mooie locatie, dat wel, maar of ze zo geschikt was om een ‘Simply Live’-concert van Stan Van Samang en Eric Melaerts in te laten doorgaan, blijft te betwijfelen. Stan en Eric zijn brengen een uitsluitend akoestische set en zijn graag intiem met het publiek… De sterkte van dit concept gaat ietwat verloren wanneer mensen er doorheen zitten te praten of heen en weer gaan lopen. En met de akoestiek en vorm van een spiegeltent wordt dit rap storend. Maar dat neemt niet weg dat het een uiterst geslaagd optreden was en het publiek was dan ook erg tevreden! Stan had zijn grootste hits als Scars, I didn’t know, Poison, … in een nieuw kleedje gestoken, en aangevuld met prachtige covers van De Eerste Sneeuw, Use Somebody, Fields of Gold en het adembenemende ‘No Surrender’.
Stan verbaasde laatst vriend en vijand in de Lotto Arena met een uiterst breekbaar nummer dat hij schreef naar aanleiding van zijn 71° Noord - avontuur. Dat dit een ongelofelijke impact op hem heeft gehad, schreef hij neer in ‘Under My Skin’. In de grote Lotto Arena beklijfde het iedereen maar ook gisteren klonk het zeer mooi.
Als dit de voorbode vertegenwoordigt van nieuw werk, dan belooft zijn derde album een absoluut pareltje te worden!
Auteur: Kim Wauters

Commentaren

Hallo Tilly Wens je een fijne zondag ,en aan alle moeders,en oma's een aangename Moederdag toe.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 09-05-10

hallo Tilly een fijne moederdag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 09-05-10

vandaag 9 mei
denk ik speciaal
aan alle moeders
jong of oud
levend of dood
ze vormen in deze wereld
een stevige band
ik stuur daarom
virtueel een bloempje
of een tuiltje in de mooiste kleuren
om hun hart op te beuren
fijne moederdag Tilly

Gepost door: Yolanda | 09-05-10

De commentaren zijn gesloten.