07-05-10

MILK INC. ECLIPSE

MILK INC. ECLIPSE

vr 24 en za 25 september en extra concert vr 1 oktober in het Antwerps Sportpaleis

MERKSEM – Milk Inc. komt als de maan tussen aarde en zon te staan tijdens ECLIPSE, de inmiddels al vijfde concertreeks in het Sportpaleis. Zonsverduisteringsbrilletjes worden aanbevolen op vrijdag 24 en zaterdag 25 september en vrijdag 1 oktober.

Bij een zonsverduistering neemt de maan het licht van de zon weg door op één rechte lijn tussen aarde en zon te schuiven. Zo zal ook tijdens deze ECLIPSE het duister de overhand halen in een aanvankelijk in het licht badend Sportpaleis. Dagdieren zullen verstommen en nachtdieren zullen ontwaken. Voor duizenden fans van Milk Inc. is dit het sein om in de schaduw van een gouden ring van vuur te gaan dansen op de driftige nightlife vibes van hun favoriete band.

Regi en Linda van Milk Inc. zoeken met ECLIPSE niet voor het eerst het duister op in het Sportpaleis. Vorig jaar had Belgiës populairste danceformatie een BLACKOUT met meer dan 90.000 aanwezigen tijdens zes concertavonden. Het allereerste megaconcert van Milk Inc. in het Sportpaleis vond plaats in 2006. Het werd een SUPERSIZED totaalspektakel waarbij meer dan 15.000 fans op onstuimige beats het tienjarig bestaan van de band kwamen vieren. In 2007 bracht de tweede SUPERSIZED-editie op drie avonden bijna 45.000 bezoekers in beweging. FOREVER overrompelde in 2008 met een toeloop over zes avonden van meer dan 94.000 Milk Inc.-fans. Ook in het najaar van 2010 zal in de lichtende gloed van ECLIPSE en tijdens verschillende avonden een onovertroffen feest worden gebouwd.

In de drukstbezochte evenementenzaal van het land en de derde populairste concertarena ter wereld trekken Regi en Linda weer alle registers open. Met een speciaal samengestelde band van topmuzikanten en met de steun van de allerbeste video-, licht- en geluidstechnici zullen ze het publiek andermaal een unieke liveconcert- en danservaring bezorgen. Dankzij de toevoeging van een derde concertdatum kunnen de fans nog makkelijker kiezen wanneer ze deze ECLIPSE met eigen ogen willen aanschouwen.

MILK INC. ECLIPSE – SHARE THE SENSATIONS OF THE SHADOW!

-------------------------------

MILK INC. ECLIPSE op vrijdag 24 en zaterdag 25 september en vrijdag 1 oktober om 20.30 uur in het Antwerps Sportpaleis. Tickets: 25, 30 en 35 euro (exclusief service- en portokosten en contributie vrij gebruik P+R, tram en bus) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit Nederland: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com of www.sportpaleis.be.

Commentaren

Goedemiddag Tilly De prijzen vallen goed mee,dat is iets meer voor mijn zuster dan voor mij.
Nog een fijne vrijdag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 07-05-10

liefs en fijne vrijdag

Gepost door: Yolanda | 07-05-10

hallo Tilly zal wel snel uitverkocht zijn denk ik
fijne vrijdag nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 07-05-10

De commentaren zijn gesloten.