01-05-10

Event-Team brengt de musical JungleBoek

Event-Team brengt de musical JungleBoekJungleBoek is het verhaal van Mowgli die als kleine jongen verdwaalt in de jungle. Hij ontsnapt aan de gruwelijke Shere Khan en vindt steun bij de andere junglebewoners zoals Bagheera en Baloo. Zijn verblijf in de jungle is zowel gevaarlijk als avontuurlijk. Hij ontmoet er echter ook de mooie Messoea, de dochter van de Indische koning. 

In de hoofdrollen spelen en zingen Michiel De Meyer en Thalassa Rombaut respectievelijk de rollen van Mowgli en Messoea. 

Michiel is 16 jaar en woont in Antwerpen. Hij komt uit een muzikale familie en was ook reeds op jonge leeftijd met muziek bezig. 

“Ik heb dan eens een musicalstage gedaan en toen is er een regisseur komen kijken van Studio 100 en die heeft mij gevraagd voor de musical Pinokkio. Daarna heb ik ook meegedaan in de Music Hall-productie Peter Pan. Verder heb ik nog meegespeeld in de toneelvoorstelling Zaterdag-Zondag-Maandag van Music Hall en opnieuw op een musicalstage is de regisseur van JungleBoek komen kijken. Hij vroeg nadien mijn mailadres, er waren een paar testen en nu speel ik dus Mowgli, superfijn!
Wij hebben een supermooi decor, hele mooie kostuums en de muziek is ook heel mooi. Het is echt een musical voor kinderen, grappig ook en er zitten hele mooie choreografieën in. Ik kan er mij helemaal in uitleven. Mijn lievelingsnummer is ‘Zilver en Goud’, een heel erg krachtig nummer dat gezongen wordt door Buldeo.” 

Thalassa is 23 jaar en reeds 8 jaar bij Event-Team. Ze startte in kleine dansshows, nadien ook musicals zij het aanvankelijk in ensembles en als ondersteuning. Het is dus nu de eerste keer dat zij een grote rol heeft. 

“Ik heb vooral lang gedanst en dansles gegeven, acteren heb ik in mijn middelbaar nog gedaan in het Kunstonderwijs, maar het meeste heb ik bij Event-Team geleerd. Ik voel mij heel goed in Event-Team en hoop vooral om er zolang mogelijk mee door te gaan.
Het liedje ‘Nooit’ vind ik het mooiste liedje uit JungleBoek. Het gaat over verdriet en pijn, als de papa van Messoea net vermoord is. Maar er zitten eigenlijk heel veel mooie liedjes in.” 

Script en tekst zijn van Jan De Vuyst, muziek van Lieven Coppieters. De regie is in handen van Olivier De Meyer. Reeds verschillende jaren brengt Event-Team knappe producties die ook druk bezocht worden. De voorbije jaren waren dat Het Oneindige Verhaal, Alladin en Repelsteeltje. 

De voorstellingen gaan door op 13, 14, 15 en 16 mei in het Cultuurcentrum Evergem-Theaterzaal Stroming. 

Donderdag 13 mei om 20.00uur
Vrijdag 14 mei om 14.30uur en 20.00uur
Zaterdag 15 mei om 14.30uur en 20.00uur
Zondag 16 mei om 14.30uur 

Tickets zijn verkrijgbaar online via www.uitbureau.be of telefonisch via 09/233.77.88
Auteur: Thierry van Bokhoven

Commentaren

Hallo Tilly. Een mooi avontuurlijk verhaal.

Nog een fijne 1 Mei verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 01-05-10

hallo Tilly een fijn weekend je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 01-05-10

De commentaren zijn gesloten.