22-04-10

Oom Frans Bauer verbreekt contact met familie

 Oom Frans Bauer verbreekt contact met familie!De 59-jarige oom van Frans Bauer spreekt niet met zijn familie. Doortje, zijn echtgenote, beroofde zichzelf op 29 maart in Fijnaart van het leven. Zij leed aan epilepsie en eerder was bij haar ook al kanker geconstateerd. Ook oom Giel (50), ondernam een zelfmoordpoging maar dat mislukte en hij raakte zwaargewond. 

Oom Giel werd inmiddels buiten vervolging gesteld. Dat de man niet gelogen heeft tijdens zijn verklaringen, zou bewezen zijn door de sporen die achterbleven in hun huis. Waarom oom Giel niet meer met de familie wil spreken is tot op heden onbekend. De familie Bauer is zwaar aangeslagen door wat er gebeurd is. Frans Bauer had een sterke band met zijn tante en zijn oom, want zij pasten geregeld op Frans z’n kinderen. 

Het koppel werd enige tijd terug – de vrouw levensloos, Giel zwaar gewond – aangetroffen in hun woonwagen welke staat in een woonwagenkamp in Fijnaart net naast die van de ouders van Frans.
Aanvankelijk dacht men dat de werkloze, zieke en depressieve havenarbeider een zelfmoordpact had gesloten met zijn echtgenote. Onderzoek zou dat dus nu tegenspreken.
Bron: GvA - Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

hallo Tilly zo is het in elke familie wel eens iets hé
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 22-04-10

De commentaren zijn gesloten.