10-04-10

Harlem Globetrotters op 29 april in de Lotto Arena

De timing op dinsdag 13 april

Van 16.00 tot 17.30 uur brengen beide spelers samen met de Cliniclowns een hartverwarmend bezoek aan het Koningin Paola Kinderziekenhuis, Lindendreef 1, 2020 Antwerpen (via hoofdingang Middelheim).

Van 18.00 tot 20.00 uur zijn ze te gast in de Lotto Arena zelf, waar ze op uitnodiging van de Cliniclowns een initiatieles basket geven aan tien zieke kinderen.Harlem Globetrotters op 29 april in de Lotto Arena

MERKSEM – Donderdag 29 april komen de Harlem Globetrotters terug naar Antwerpen. In de Lotto Arena trakteert het bekendste basketteam ter wereld alle sportliefhebbers op een avond vol humor en sensatie.

Actie en kracht, snelheid en behendigheid, sfeer, ambiance én sensatie... Dat is basketbal! Met de Harlem Globetrotters op de basketvloer komt daar nog een flinke portie humor bovenop.

Donderdag 29 april tonen de knotsgekke Amerikaanse balkunstenaars weer hun kunnen in de thuishaven van de Antwerp Giants. Zij combineren de technische basketsport met ongekende showelementen in een demonstratiewedstrijd waarbij het publiek ogen te kort komt. Spectaculaire dunks, razendsnelle balwisselingen en topentertainment van het hoogste niveau maken elk optreden van de Harlem Globetrotters onvergetelijk. Teamgenoten, tegenspelers noch refs zijn veilig voor hun frivole spel vol grappen en gekkernijen. Razendsnel als ze zijn, nemen ze ook de toeschouwers te grazen in hun onnavolgbare show.

Wie ze ooit zag, ziet ze graag terug en brengt nieuwe fans mee. In mei vorig jaar was de Lotto Arena tot de nok gevuld bij hun doortocht. Dit keer wordt dat niet anders. Een fastbreak attack voor kaartjes is dan ook de boodschap.

HARLEM GLOBETROTTERS in de Lotto Arena op donderdag 29 april 2010 om 20.00 uur. Kaarten: 25, 30 en 35 euro (exclusief service- en portkosten en contributie combiticket De Lijn) via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be.


Harlem Globetrotters in de Lotto Arena is een organisatie van PSE-Belgium & AJA-Concerts, in samenwerking met Antwerp Giants en met de steun van RTV, Het Laatste Nieuws en JIM

De Harlem Globetrotters zijn op vrijdag 30 april om 20.00 uur ook te gast in de Sleuyter Arena te Oostende. Kaarten: 28, 33 en 38 euro via 0900 84 900, FNAC en www.ticketnet.be

Commentaren

hallo Tilly het beloofd een prachtig weekend te worden
geniet er van hé, ga ik ook doen samen met die kleine schat Laura
groetjes

Gepost door: Borriquito | 10-04-10

De commentaren zijn gesloten.