01-04-10

Nicole & Hugo met '40 jaar-Niet te geloven' in de Stadsschouwburg te Sint-Niklaas

Nicole & Hugo met '40 jaar-Niet te geloven' in de Stadsschouwburg te Sint-NiklaasMaandag 22 maart kwam het ultieme showbizzkoppel Nicole & Hugo naar de Stadsschouwburg van Sint-Niklaas met hun nieuwste show '40 jaar- Niet te geloven'.
Het duo blikt met deze concertreeks terug op hun rijk gevulde carrière en op een liefdevol en muzikaal leven. Nicole en Hugo namen het publiek mee op een muzikale reis en zongen nummers zoals 'Goeiemorgen, morgen' en 'Baby Baby', het nummer waarmee ze ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival in 1973.
Samen met het orkest brachten ze zowel nieuw werk als mooie bewerkingen van heel wat oude nummers zoals de Vlaamse versie van 'Parole Parole', het nummer dat wereldberoemd werd in de versie van Dalida.

Aan de betreurden Ramses Shaffy en Yasmine werden de nummers 'Pastorale' en 'Laat me' opgedragen. Nadat Hugo een gedicht van Toon Hermans voordroeg, zong hij op wondermooie wijze het lied 'Café Biljart'.
De periode waarin het koppel op talloze buitenlandse cruises verbleef mocht ook niet ontbreken en het duo bracht een medley van de mooiste crooners, die ze toen voor de buitenlandse gasten zongen. Van 'Granada', 'Love boat', 'Smile', 'Je vais a Rio' tot 'Copacobana', iedereen kent deze meezingers.
Via een videoscherm werden mooie beelden geprojecteerd van het koppel, eveneens via deze weg werden hun tekstschrijvers zoals Bart Peeters, Bart Herman, Sven Ornelis en Miguel Wiels voorgesteld aan het publiek.

Ook brachten ze hun nieuwe single 'Die ouwe foto van de klas' en zong Hugo een Vlaamse versie van 'My Way'.
Na de show mocht het echtpaar een staande ovatie in ontvangst nemen en de fans kijken al uit wat dit koppel nog in de toekomst zal brengen. Het is zoals Nicole zei: "We gingen het vanaf dit jaar wat kalmer aan doen, en zie ons hier nu staan. We treden meer op dan ooit tevoren!"

Meer info over de theater tour '40 jaar-Niet te geloven' op www.nicole-en-hugo.com
Auteur: Arnold

Commentaren

Goedemiddag Tilly 40 jaar op de planken,dat mag zeker gevierd worden.Ze hebben een zeer rijk gevulde cariére.
En dat er nog vele jaartjes mogen bijkomen.
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 01-04-10

hallo Tilly ze doen het toch maar, 40 jaar op de planken als duo
fijne donderdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 01-04-10

dag Tilly, Je moet die twee mensen bewonderen om 40 jaar alles samen te doen en nog zo gelukkig te zijn met elkaar.
Prettige Paasdagen.

Gepost door: magda | 01-04-10

De commentaren zijn gesloten.