31-03-10

Kathleen gisteren prachtig in symfonie

Kathleen gisteren prachtig in symfonieKathleen in Symfonie… het blonde K3-meisje ontpopt zich tot een echte zangeres met een 50-koppig orkest achter zich? Iets waar menigeen met kritisch oog naar uitkeek. De druk was hoog… Dat voelde je ook in de Elisabethzaal te Antwerpen gisterenmiddag, wanneer Kathleen de show opende. Het kwam allemaal wat stroef op gang en de bindteksten klonken zo uit het hoofd geleerd, alsof ze nog tegen een kinderpubliek haar zegje moest doen. Maar al snel groeide Kathleen in haar eigen show en bracht een mooi ode aan haar toekomstige echtgenoot Steven, met wie ze binnen enkele maanden in het huwelijksbootje stapt.
Wanneer een zevenkoppig kinder- en danskoor haar kwam vervoegen bij het brengen van een erg leuke versie van ‘Visite’ en vooral ‘Do Re Mi’ uit The Sound of Music, kwam Kathleen echt los. Dat ze absoluut klaar is voor een solocarrière, bewees ze met haar innemende versie van ‘Ik mis je zo’ en ‘Bedankt lieve ouders’. Waarop de mama van Kathleen prompt een boeket bloemen van dochterlief in ontvangst mocht nemen… Het liedje voor haar ex-collega’s Karen en Kristel deed het publiek verstommen, om dan weer luidkeels mee te zingen met Zumba Yade.
Na de pauze volgden nog een musical-medley, een Zuid-Afrikaans versie van ‘Samen zijn’ en een eerbetoon aan haar overleden papa. Maar daarnaast ook een groot aantal meezingers zoals ‘Een beetje vreugde’ en ‘Ik geef je een roosje’.
Het hoogtepunt van deel 2 was toch wel het duet met Danny de Munk. Zij maakten samen het liedje ‘Dat Afgezaagde Zinnetje’, een cover van Frank en Nancy Sinatra’s ‘Somethin’ Stupid’. Danny kwam speciaal naar België afgezakt om met Kathleen dit liedje in haar show te brengen. Als tegenprestatie gaat Kathleen ook naar Nederland om daar in zijn show het duet met hem te brengen. Op aandringen van Kathleen liet ‘Ciske de Rat’ nog uit volle borst het refrein van ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ weerklinken. Onder luid applaus verdween Danny in de coulissen. Het moet gezegd, het was erg jammer dat hij niet nog één of twee eigen songs mocht brengen.
Maar het bleef natuurlijk de show van Kathleen en zij zorgde voor een fijne afsluiter.
Het is ons in ieder geval duidelijk, Kathleen Aerts zal erg snel het K3-juk van haar schouders kunnen werpen… zij redt het prima in haar eentje!


Auteur: Kim Wauters

Commentaren

hallo Tilly dat zal een hele aanpassing geweest zijn voor haar
zoveel jaren als k3 lid en nu op haar eentje
fijne woensdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 31-03-10

Ik hoor haar niet zo graag...welterusten

Gepost door: Yolanda | 31-03-10

Hey,

Ik had via showbizzsite.be tickets gewonnen voor Kathleen in Symfonie. Ik ging er naartoe om een leuk middagje te beleven... niet te weten wat ik moest verwachten.
In het begin had ik ook zoiets van dat de bindteksten wel voor kinderen gemaakt waren, maar na enkele nummertjes werd de sfeer wat losser en begon ze er denk zelf ook meer van te genieten. In ieder geval ik heb een leuke namiddag gehad en heb er echt van genoten! :-D

Groetjes,
Tinne

Gepost door: Tinne | 01-04-10

Ik kwam ze overlaatst nog tegen in Wijnegem shopping center

Gepost door: Christel | 01-04-10

De commentaren zijn gesloten.