30-03-10

Zwangere Tanja Dexters aan verplichte rust toe

Zwangere Tanja Dexters aan verplichte rust toe!Ex-Miss België 1998 en zangeres Tanja Dexters (Mol, 6 februari 1977), moet van haar gynaecoloog verplicht platte rust houden! De zes maanden zwangere artieste heeft te kampen met teveel voorweeën!

Druk!Druk!Druk!
“En dat is net gelijk de hel, vooral omdat ik me kiplekker voel en mijn lichaam Geen signalen geeft dat ik het rustiger aan moet doen of dat er iets fout aan het lopen is”, zegt Dexters van de meidengroep Jameerah. “Ik heb wel zeer drukke weken achter de rug moet ik bekennen. Naar Milaan en Marrakech met Miguel, ook een paar dagen Parijs met een vriendin, ook naar de ‘Sensation White’- party geweest, al was dat al na mijn verjaardagsfeestje in februari! Het is pas de tweede keer sinds mijn zwangerschap dat ik een stapje in de wereld heb gezet”, verklapt Tanja Dexters aan de collega’s van Het laatste Nieuws.

“Natuurlijk begin ik te voelen dat ik een buikje heb dat begint door te wegen. Ik ben ook al acht kilo bijgekomen – help, ik weeg 60 kg! Ik voelde al eens een steekje hier, een kramp daar, maar ik dacht dat dat normaal was als je zes manden ver bent. Nu blijken dat voorweeën te zijn! En teveel contracties is niet goed”, vertelt Tanja verder.

Gehoorzamen!
Dexters gynaecoloog wil dat Tanja meer gaat rusten. “Toch zeker de komende twee weken. Ik zal dat ook doen en ga dus voor een keertje gehoorzamen. Ik zal mij daartoe verplichten, maar ik durf echt wel zeggen dat ik het beste voorbeeld ben van een zwangere vrouw! Ik drink nul alcohol, zit niet in rokerige ruimtes, doe aan sport en ga niet zwaar op stap. Maar ik heb een groot probleem….. ‘Ik kan moeilik stilzitten!’ Ik ben ook niet rap moe of lui. En liggen, dat is zo saai! Maar ik ga het toch doen. Ik zou niet willen dat die kleine morgen al geboren wordt. Ons meisje moet nog zeker 2,5 maand blijven zitten”, besluit een optimistische Tanja Dexters.
Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

hallo Tilly hopelijk voor haar verloopt alles voorspoedig
fijne dinsdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 30-03-10

Hier ben ik nog een keer, Tilly :-)

Groetjes

Gepost door: Rudi | 30-03-10

Nog een fijne laat avond en welterusten...knuff

Gepost door: Yolanda | 30-03-10

De commentaren zijn gesloten.