21-12-09

10/10 voor de 10x10-Clouseau concertreeks! [07-12-2009]Met het eindejaar in zicht is het weer zo ver. Afgelopen vrijdag begonnen de broertjes Wauters aan hun honderdste concert onder het beroemdste Antwerpse Groene Dak van het Sportpaleis. Juist ja, Clous

10/10 voor de 10x10-Clouseau concertreeks! [07-12-2009]
10/10 voor de 10x10-Clouseau concertreeks!Met het eindejaar in zicht is het weer zo ver. Afgelopen vrijdag begonnen de broertjes Wauters aan hun honderdste concert onder het beroemdste Antwerpse Groene Dak van het Sportpaleis. Juist ja, Clouseau is weer neergestreken in de Scheldestad. Wij waren er bij tijdens show 100 en zagen dat het weer uitstekend was. Zo komen er in het eerste deel opvallend veel nieuwe nummers aan bod van hun gloednieuwe cd ‘Zij aan Zij’. Een traditie in alle andere concerten is dat een Q-luisteraar een eigentijdse versie mag uitkiezen van het nummer ‘Fiets’. Elke keer opnieuw zullen de broertjes een andere versie van dit liedje ten gehore brengen. Zo werd bij de aftrap het kortste nummer uit de Clouseau-geschiedenis in een heus Frans Bauer-jasje gestoken. Ja, we hadden natuurlijk even tijd om er ten volle van te genieten.

De verrassingen werden opgespaard voor het tweede gedeelte. De grote apotheose was een lift, waarmee Koen en Kris naar het balkon werden gebracht. Wel drie liedjes toerden ze daar rond. De vonken en vuur vlogen daarna helemaal in het rond, toen Koen letterlijk de lont aanstak van een vuurwerk. Met meer dan de nodige tevredenheid trokken we naar huis. Op naar concert 200, Koen en Kris?
Auteur: An Lauwrys - Foto: Wim De Laet

Commentaren

Hallo Tilly Ja ze blijven het sportpaleis vol krijgen ...helaas ga ik dit jaar niet .
Groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 21-12-09

hallo Tilly ze blijven het toch maar doen elk jaar
fijne maandag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 21-12-09

De commentaren zijn gesloten.