18-12-09

Natalia & Kevin Janssens uit elkaar! [04-12-2009]De relatie tussen R&B- zangeres Natalia (29) en acteur Kevin Janssens (30) is na anderhalf jaar op de klippen gelopen. Natalia’s manager Bob Savenberg, bevestigt de breuk. "Natalia en Kevin zijn inderdaad u

Natalia & Kevin Janssens uit elkaar! [04-12-2009]
Natalia & Kevin Janssens uit elkaar!De relatie tussen R&B- zangeres Natalia (29) en acteur Kevin Janssens (30) is na anderhalf jaar op de klippen gelopen. Natalia’s manager Bob Savenberg, bevestigt de breuk. "Natalia en Kevin zijn inderdaad uit elkaar, maar ik wil wél onderstrepen dat alle voorgaande geruchten over een breuk niet correct waren. Verder willen de twee voorlopig geen commentaar kwijt." Kevin Janssens was donderdagavond dan ook de grote afwezige op het verjaardagsconcert van Natalia in de Gentse Capitole!

Zowel Natalia als Kevin Janssens weigert voorlopig tekst en uitleg te geven bij hun split. "Te pijnlijk, te recent, te moeilijk", klinkt het.
Al na enkele maanden toen ze samen waren, doken er geruchten op dat de relatie tussen de zangeres en de acteur ten dode was opgeschreven. Na anderhalf jaar blijken de vele roddels rond Vlaanderens meest besproken showbizzkoppel toch waarheid geworden.

Enkele weken geleden stelde het koppel vast dat de liefde opgebrand was. Janssens trok zich terug in de loft die hij vorig jaar had gekocht in Berchem, Natalia bleef in haar huis in Geel wonen, dat ze een paar jaar geleden kocht en verbouwde.

Kevin afwezig op concerten
Het viel de laatste weken op dat Kevin Janssens niet meer aanwezig was op de concerten van Natalia. Zelfs op de première van haar nieuwe show, 'Acoustelicious', was hij de grote afwezige. Als enige acteur wilde Janssens op zijn beurt, tijdens de voorstelling van de nieuwe film van Jan Verheyen (Zot van A), geen interviews geven.

Natalia was eerder samen met volleyballer Koen Bayens. Hun relatie liep ten einde in februari 2008. Niet snel na de breuk ging de zangeres een relatie aan met Kevin Janssens.
Natalia Druyts (Westerlo, 3 december 1980), is een Vlaamse soulzangeres afkomstig uit Oevel, een deelgemeente van Westerlo. In Vlaanderen raakte ze bekend tijdens het Vtm-programma Idool 2003, waarin ze op de tweede plaats eindigde. Druyts is de enige kandidate die een levensvatbare zangcarrière heeft weten op te bouwen.

Kevin Janssens (Antwerpen, 21 augustus 1979) is opgegroeid in Stabroek en volgde een acteursopleiding aan het Herman Teirlinck Instituut. Tijdens zijn laatste jaar werd hij door regisseur Guido Henderickx gevraagd voor de hoofdrol in de VTM- miniserie ‘Koning van de Wereld.’ Daarna speelde hij hoofdrollen in de Vlaamse speelfilms Windkracht 10 - Koksijde Rescue en Vermist
Auteur: Bart Liekens / Eric Vanhooren

Commentaren

hallo Tilly dat zijn dingen die overal gebeuren
alleen krijgt dat veel aandacht omdat het over een bv gaat
fijne vrijdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 18-12-09

De commentaren zijn gesloten.