17-12-09

Gabriel Rios en Stan Van Samang in c.c. De “Kollebloem!” [02-12-2009]Cultuurcentrum de Kollebloem in Puurs, pakt op zaterdag 19 december en op donderdag 21 januari, uit met twee toppers van formaat. Dan zijn Gabriel Rios (zaterdag 19 december 2009) en Sta

Gabriel Rios en Stan Van Samang in c.c. De “Kollebloem!” [02-12-2009]
Gabriel Rios en Stan Van Samang in c.c. De “Kollebloem!”Cultuurcentrum de Kollebloem in Puurs, pakt op zaterdag 19 december en op donderdag 21 januari, uit met twee toppers van formaat. Dan zijn Gabriel Rios (zaterdag 19 december 2009) en Stan Van Samang (donderdag 21 januari 2010) er te gast. “Twee echte meevallers”, weet directeur Steven Defoor.

Directeur Defoor geeft grif toe dat er veel geluk en vooral veel goede contacten mee gemoeid zijn om de twee grote namen deze winter naar Puurs te halen. “Gabriel Rios geeft maar een vijftal zaalconcerten deze winter en Puurs is er dankzij de goede contacten met Pukemarock dus eentje van. Een echt buitenkansje om hem aan het werk te zien. Afspraak zaterdag 19 december in onze theaterzaal. Ik voorspel trouwens dat het concert bijzonder snel uitverkocht zal zijn.”

Daarnaast is Defoor en zijn ploeg ook trots op de première van de nieuwste tournee van Stan Van Samang. “Stan Van Samang en Eric Melaerts slaan de muzikale handen in elkaar voor een avond vol spelplezier en gaan Simply Live.” Het wordt op donderdag 21 januari een soort van try-out of avant-première voor zijn akoestische tournee die Van Samang onder meer op Valentijnsdag in de Lotto Arena zal brengen.”

“Dat het duo onze theaterzaal heeft uitgekozen is werkelijk een geschenk uit de hemel. Natuurlijk is onze goede reputatie daar niet vreemd aan. Ze waren ook gecharmeerd door het intieme van de zaal: bijna vierhonderd plaatsen en toch nog heel knus. Beide avonden worden in elk geval ook voor ons cultuurcentrum een ideale kans om ons op de muzikale kaart te zetten. We kijken er al naar uit”, stelt Defoor tot slot.
Auteur: Eric Vanhooren - Foto: Sabrina Wille

Commentaren

hallo Tilly toch niks voor mij
fijne donderdag
groetjes vanuit een ondergesneeuwd Lokeren

Gepost door: Borriquito | 17-12-09

TILLY GOEDE MORGEN
HIJ HEEFT
TOCH HEEL
FANS !
GROETJES
MICKEY

Gepost door: Mickey | 17-12-09

tilly goede morgen.... in de omgang mogen ze er best zijn ! Er lopen er anderen rond !! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 17-12-09

De commentaren zijn gesloten.