08-12-09

APASSIONATA - CHARM OF FREEDOM

APASSIONATA - CHARM OF FREEDOM

LOTTO ARENA – EXTRA SHOW OP VRIJDAG 8 JANUARI OM 20.00 UUR


MERKSEM - Apassionata, Europa’s meest succesvolle familiespektakel met paarden, is voor de vijfde keer te gast in Antwerpen. In de Lotto Arena genieten jong en oud van de nieuwe schitterende productie ‘Charm of Freedom’. De voorstellingenreeks werd uitgebreid met een show op vrijdag 8 januari.

‘Charm of Freedom’ is een nieuwe magische ontmoeting met het nobelste dier ter wereld! In een indrukwekkende show wordt het verhaal verteld van Sam en Claire, die in de natuur en tussen de paarden meer en meer naar elkaar toegroeien. Hun verboden liefde is de rode draad doorheen dit beklijvende spektakel met meer dan veertig prachtige paarden en hun getalenteerde ruiters. In combinatie met meeslepende muziek, zang en dans, schitterende lichteffecten, adembenemende stunts en knappe rijkunsten, houdt ‘Charm of Freedom’ de bezoeker twee uur lang aan zijn stoel gekluisterd.

‘Charm of Freedom’ is een must voor alle paardenliefhebbers en een belevenis voor jong en oud.

De nieuwe productie toont niet alleen de mooiste paarden en de beste ruiters, maar heeft ook een aantal primeurs in petto. Zo genieten de bezoekers onder meer van het adembenemende stuntwerk en de Hongaarse post door de TAO Horse Show van Yannick Gicquel en raken ze onder de indruk van de imponerende Shirepaarden, de grootste paarden ter wereld. Daphne de Visser richtte deze ‘Gentle Giants’ af en leidde hen op in de dressuur en het hogeschoolrijden. Een ‘eyecatcher’ die op ieders netvlies gebrand blijft!

De voorstellingenreeks op zaterdag 9 en zondag 10 januari wordt wegens de grote belangstelling uitgebreid met een show op vrijdag 8 januari om 20.00 uur.

APASSIONATA ‘Charm of Freedom’ is een productie van EquiArte World en wordt in de Lotto Arena getoond i.s.m. PSE-Belgium. Vrijdag 8 januari om 20.00 uur (extra show!), zaterdag 9 januari om 15.00 en 20.00 uur, zondag 10 januari om 15.00 uur. Tickets: 35, 45 en 55 euro via Tele Ticket Service 070/345.345 (vanuit NL: 0900-45.000.45), www.teleticketservice.com en www.lotto-arena.be. Kinderen t/m 13 jaar: halve prijs. Aantrekkelijke kortingen voor verenigingen en groepen (alleen telefonisch verkrijgbaar).


met de steun van Gazet van Antwerpen, Vitaya, Gezinsbond, LRV, VVR en VLP
www.lotto-arena.be en www.apassionata.eu


Commentaren

hallo Tilly heb daar eens een uitzending van gezien op tv
knap wat die allemaal doen !!
fijne dinsdag
groetjes

Gepost door: Borriquito | 08-12-09

Hallo Tilly Inderdaad dit is een heel mooi spektakel ..
groetjes Ninne

Gepost door: Ninne | 08-12-09

Dat zal wel een mooi spektakel zijn....fijne dinsdag

Gepost door: Yolanda | 08-12-09

Tilly goede middag... dan zal het hier weer druk worden...iets verder dan Clouseau en dan dit ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 08-12-09

TILLY GOEDE MIDDAG
DIE EXTRA-RECLAME
ZAL DEUGD DOEN !
GROETJES
MICKEY

Gepost door: Mickey | 08-12-09

De commentaren zijn gesloten.