06-12-09

Win een opleiding bij Q-Music: de Q-Academy opent opnieuw zijn deuren! [28-11-2009]Vorig jaar organiseerde de populaire Vlaamse muziekzender Q-Music de Q-Academy wedstrijd. Ook jullie webmaster was aanwezig tijdens de selectieproef waarbij je kans maakt o

Win een opleiding bij Q-Music: de Q-Academy opent opnieuw zijn deuren! [28-11-2009]
Win een opleiding bij Q-Music: de Q-Academy opent opnieuw zijn deuren!Vorig jaar organiseerde de populaire Vlaamse muziekzender Q-Music de Q-Academy wedstrijd. Ook jullie webmaster was aanwezig tijdens de selectieproef waarbij je kans maakt op een opleiding bij Q-Music! Vorig jaar werden alle deelnemers ontvangen in de Q-Studio's, alleen dat is al een unieke ervaring! Daarna kregen we de opdracht een tekst voor te lezen in de studio met één van de bekende Q-dj's. Tot slot moest je een kaart trekken en een halve minuut zonder echte voorbereiding praten rond het thema dat op je fiche stond. Een heel leuke ervaring! Wie het dit jaar wil meemaken moet zich nu inschrijven!

Net zoals vorig jaar organiseert Q-music een selectiedag. Daar krijg je een aantal proeven. Slaag je voor die tests, dan word je toegelaten op de Q-Academy. Let wel, de plaatsen zijn beperkt. Maximum 10 personen kunnen de opleiding volgen. Je mag ook niet jonger zijn dan 15 jaar en niet ouder dan 25 jaar. De eerste lessen zijn telkens op zaterdag zodat je de opleiding kan combineren met andere studies en/of werk. Nadien word je individueel begeleid.

De selectiedag vindt plaats op 12 december! Wil je dit niet missen? Schrijf je dan vandaag nog in en misschien word jij wel geselecteerd! Indien je gekozen wordt krijg je een uitnodiging via e-mail! Vorig jaar waren er zo'n 400 kandidaten geselecteerd. Uiteindelijk werden er 5 studenten gekozen die de opleiding mochten starten! Het loonde de moeite, want één van hen, Jan Thans, is nu radiodj op Q-music.

Schrijf je snel in voor de selectiedag, want misschien word jij z’n opvolger!

http://2009.q-music.be/wedstrijd/wordradiodjenschrijfjevo...
Auteur: Tim Schamp

De commentaren zijn gesloten.