29-11-09

12.000 Gillende tieners voor Jonas Brothers! [15-11-2009]Zo’n 12.000 gillende tienermeisjes vormden zaterdagavond het decor niet voor Sint-Niklaas die zijn intrede deed, maar wel voor de drie Amerikaanse ‘Jonas’-broertjes. Voor het jonge volkje was het hu

12.000 Gillende tieners voor Jonas Brothers! [15-11-2009]
12.000 Gillende tieners voor Jonas Brothers!Zo’n 12.000 gillende tienermeisjes vormden zaterdagavond het decor niet voor Sint-Niklaas die zijn intrede deed, maar wel voor de drie Amerikaanse ‘Jonas’-broertjes. Voor het jonge volkje was het hun muzikale hoogdag. Voor de drie Amerikaanse broers was het gisterenavond de première van hun eerste grote Belgische concert als hoofdact!

Tieners niet te verschalken!
Kort na de middag stroomden naar verluidt, de eerste fans toe voor de Antwerpse muziektempel. Van collega-journalisten vernamen we dat enkele tientallen fans zich niet lieten verschalken. Ze wisten te achterhalen dat de Jonas Brothers een persconferentie gaven in het Hilton op de Groenplaats en hielden daar de wacht. En….. ze werden voor hun wachten beloond, want iets voor 14 uur kwamen Joe (20), Kevin (22) en Nick (17) even naar buiten om de fans te groeten en op de foto te gaan.
Maar we zouden vergeten dat ze in ons land waren in het kader van hun lopende ‘Jonas Brothers World Tour’. Zo’n anderhalf jaar geleden waren de broertjes nog in ons klein Belgenland, maar dan als act voor het voorprogramma van Avril Lavigne.

In Antwerpse Sportpaleis was het jonge volkje gisteren ook niet te houden. Zodra de Jonas Brothers hun eerste noot inzetten, begonnen de tieners te gillen, net alsof hun leven er vanaf hing.
Hoewel het Sportpaleis niet helemaal uitverkocht was – de drie brachten een show op een rond podium in het midden van het Sportpaleis. Daardoor is er plaats voor 18.000 man, waardoor de zaal nu slechts voor twee derde bezet was. Vooral op het middenplein en de balkons was er ruimte over - was dat aan het enthousiasme van de jongeren niet te merken.

Het cirkelvormige podium liet toe dat tal van meisjes hun idolen bijna konden aanraken, dit tot hun groot jolijt. Joe, Kevin en Nick pakten uit met een leuke stevige set, zeker voor herhaling vatbaar.
Wie er gisteren niet bij kon zijn, hoeft niet te wanhopen want ze plannen nu al volop hun volgende wereldtournee voor 2010, en naar we vernomen hebben zou het drietal niet vies zijn om opnieuw België in hun tourplannen op te nemen.
Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

Nog eens komen bijlezen Tilly...fijne maandag

Gepost door: Yolanda | 30-11-09

De commentaren zijn gesloten.