20-11-09

Nieuwe cd van Erik & Sanne voorgesteld in Sint-Niklaas [04-11-2009]Woensdag 4 november stelden Erik en Sanne hun nieuwste cd 'Vertrouwen' voor aan de pers en hun talrijk opgekomen vrienden in Sint-Niklaas.

Nieuwe cd van Erik & Sanne voorgesteld in Sint-Niklaas [04-11-2009]
Nieuwe cd van Erik & Sanne voorgesteld in Sint-NiklaasWoensdag 4 november stelden Erik en Sanne hun nieuwste cd 'Vertrouwen' voor aan de pers en hun talrijk opgekomen vrienden in Sint-Niklaas.
Ter gelegenheid van dit gebeuren gaf het koppel een mini-concert in de trouwzaal van het prachtige stadhuis van de Wase hoofdstad.
In aanwezigheid van burgemeester Willockx en talrijke BV's zoals oa. Willy Sommers, Jo Met De Banjo, Ro Burms en Ignace Crombé gaven Erik en Sanne het beste van zichzelf. Ook hun dochter Maartje bewees dat ze muzikale talenten heeft. Op de cd staan twaalf mooie nummers, één daarvan wordt gezongen door Maartje. Zij bracht het nummer' Zeven nachten' live tijdens de cd-voorstelling.
De cd, die vanaf heden verkocht wordt in de platenzaak, werd reeds aangeboden via het weekblad Story. Dat werd zo een succes dat er van de cd in amper zeven dagen tijd  meer dan 10.000 exemplaren verkocht werden. Het was dan ook een trotse burgemeester Freddy Willockx die een gouden plaat mocht overhandigen aan het sympathieke duo.

Na het optreden hadden we een babbel met Erik en Sanne.

Story

"We kregen vorige zomer een aanbod van Patrick Vandewattijne, de manager van oa. laura Lynn en Bart Kaëll, om een nieuwe cd uit te brengen in samenwerking met het weekblad Story," vertelde Erik, "Ik was dolenthousiast, in tijden van crisis is het niet evident om een nieuwe cd uit te brengen. Maar tegelijkertijd dacht ik zo van: Waar gaan we al dat nieuw materiaal halen? We hadden tenslotte nog maar pas onze cd 'Parfum Tzigane' uit en hadden geen nieuwe nummers klaar voor een opvolger. Maar we kregen al snel nieuwe nummers aangeboden van diverse songschrijvers en ook Sanne heeft enkele nummers geschreven."

Sint-Niklaas

Waarom de cd in Sint-Niklaas wordt voorgesteld, is voor Sanne duidelijk.
"We zijn getrouwd in Sint-Niklaas, ik werk voor de stad en we hebben er lange tijd gewoond. We hebben duidelijk een band met de stad Sint-Niklaas. Het ligt dus voor de hand dat we hier onze nieuwste cd voorstellen," aldus Sanne.

'20 jaar Erik & Sanne'

"Het belooft drukke tijden te worden voor ons," vertelde Erik, " het komende jaar zal in het teken zal staan van '20 jaar Erik & Sanne', een artistieke verjaardag die een verlengstuk krijgt in de culturele centra en theaters.
In maart 2010 gaan we samen met onze fans ons jubileum vieren in Duitsland. We verbijven drie dagen in het gezellige dorpje Waldbreitbach en naast de uitstappen die we daar zullen maken, gaan we daar ook optreden voor onze fans. Ook staan we op de affiche van 'Houden Van' editie 2010."

Op de website www.erikensanne.be kunt u alles vernemen over het feestprogramma van 20 jaar Erik & Sanne.
Auteur: Arnold

Commentaren

hallo Tilly fijne vrijdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 20-11-09

tilly goede morgen... eindelijk de goede reactieplek gevonden, daarboven kom ik op de startpagina terecht ! Enfin...dat koppel heeft mekaar gevonden ! Fijne groetjes :-))pepino

Gepost door: pepino | 20-11-09

TILLY GOEDE MORGEN
EN ZEGGEN
DAT WE HAAR
HET HEILIG
OLIESEL ZOUDEN
GEGEVEN HEBBEN !
GROETJES
MICKEY

Gepost door: mickey | 20-11-09

De commentaren zijn gesloten.