20-11-09

Denny Timmers is afkomstig uit het Brabantse Berlicum. Hij groeide op met veelal Nederlandstalige muziek dat steevast uit de radio klonk in huize-Timmers. Tot 2005 zong Denny uitsluitend tussen de schuifdeuren maar het was op een bruiloftsfeest waar hij v

Denny Timmers is afkomstig uit het Brabantse Berlicum. Hij groeide op met veelal Nederlandstalige muziek dat steevast uit de radio klonk in huize-Timmers. Tot 2005 zong Denny uitsluitend tussen de schuifdeuren maar het was op een bruiloftsfeest waar hij voor het eerst serieus naar de microfoon greep.
Na de single ?De zon in mijn Leven? dat behoorlijk veel media-aandacht kreeg o.a. in het populaire brabantse TV-programma "Brabant Party" en TV Oranje, kwam zijn tweede single uit met de titel.. ?Ik krijg je naam niet uit mijn hoofd? dit maal zelf geschreven en dat net als de eerste is geproduceerd door Kees Tel en dus die typische Tel-sound bevat. Nol Roos schreef voor zijn dochter het
prachtige "Mijn lieve kleine meid" Een lied dat ook prima paste bij ?de jonge vader? Denny Timmers. Dit mooie liedje staat nu ook als kerstuitvoering als bonus op dit schijfje. Vocaal heeft Denny een mooi geluid, gewapend met een Brabantse G !!

Kijk voor de laatste release op:

http://www.denans.nl/productions_artiesten.php?menu=produ...

Commentaren

goedenavond Tilly, ik was je wat uit het oog verloren. Je bleef zo lang weg en ik kwam regelmatig kijken.Toen dacht ik dat je opgehouden was.Maar neen je bent er nog.Ik hoop dat alles goed is met je!
Tot ziens,liefs.

Gepost door: magda | 20-11-09

De commentaren zijn gesloten.