19-11-09

Natalia gaat op prospectie in de Verenigde Staten [06-11-2009]De verovering van Nederland wilde tot nog toe niet zo lukken, maar het heeft Natalia niet in haar ambities gefnuikt. Volgend jaar trekken zij en haar manager voor drie maanden naar de Verenigde

Natalia gaat op prospectie in de Verenigde Staten [06-11-2009]
Natalia gaat op prospectie in de Verenigde StatenDe verovering van Nederland wilde tot nog toe niet zo lukken, maar het heeft Natalia niet in haar ambities gefnuikt. Volgend jaar trekken zij en haar manager voor drie maanden naar de Verenigde Staten om daar de markt te gaan verkennen. Voor het zover is werkt Natalia in eigen land haar nieuwe 'Acoustelicious'-tour af. Vanavond trapt ze die in avant-première af in CC De Mol in Lier. Met ontblote rug én blokjes op de tanden. 

Tot eind januari toert Natalia door Vlaanderen met haar nieuwe programma. 'Acoustelicious' moet een sobere, acoustische set worden. Op de affiche prijkt Natalia veelbelovend met een ontblote rug, maar de volle aandacht gaat tegenwoordig naar haar... tanden. Die worden tegenwoordig bedekt door een set blokjes.

Bezoek aan de Pointer Sisters
Nadat het werk in Vlaanderen erop zit, wil Natalia met haar manager Bob Savenberg naar de Verenigde Staten trekken. "Dit wordt niet onze verovering van Amerika", tempert Bob Savenbergh de ambities in Het Nieuwsblad. "We willen er vooral een groot aantal mensen ontmoeten om te bekijken of er een samenwerking mogelijk is. Natuurlijk hopen we van die ontdekkingsreis terug te komen met concrete resultaten, maar in het andere geval is het minstens een fijne vakantie geweest. Echte vakantie zal er voor Natalia ook tussen zitten, met onder meer een bezoekje aan een van de Pointer Sisters in Las Vegas."

Nieuw album pas in 2011
Bob Savenberg wil voor de gelegenheid een huis huren in Los Angeles. Hij twijfelt nog tussen mei en september als vertrekdatum. Het is niet de bedoeling volgend jaar al een nieuw Natalia-album uit te brengen - dat komt er pas in 2011 - maar in de VS kunnen - samen met plaatselijke songschrijvers - daarvoor al wel wat kiemen worden gelegd.
Bron: www.eurosong.be - Auteur: Raf Van Bedts

Commentaren

hallo Tilly hopelijk voor haar lukt het

'k mag deze namiddag gaan babysitten bij Laura :-)
haar nog eens goed verwennen zie :-)
fijne donderdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 19-11-09

De commentaren zijn gesloten.