15-11-09

Laura Lynn: "Op 1 december verhuis ik!" [07-11-2009]Schlagerkoningin Laura Lynn was vrijdagavond één van de talrijke gasten op de tweede grote Showcase van Anne. Ze bracht er voor de ogen van honderden fans het liedje ‘Tschüs Aufwiedersehen”. Maar hoe gaa

Laura Lynn: "Op 1 december verhuis ik!" [07-11-2009]
Laura Lynn: "Op 1 december verhuis ik!"Schlagerkoningin Laura Lynn was vrijdagavond één van de talrijke gasten op de tweede grote Showcase van Anne. Ze bracht er voor de ogen van honderden fans het liedje ‘Tschüs Aufwiedersehen”. Maar hoe gaat het eigenlijk met Laura? Backstage gaf ze ons meer tekst en uitleg over haar toekomstplannen. “Op muzikaal vlak is het de komende tijd rustig. Dat wil echter niet zeggen dat ik helemaal blijf stilzitten. Op 1 december verhuis ik immers. Eindelijk! Ik kijk er enorm naar uit om in mijn nieuw huisje te wonen. Momenteel ben ik aan het inpakken. Alleen mijn meubelen blijven staan waar ze staan. Het wordt echt een nieuwe start op een plekje. Ik wil alles in een nieuw kleedje steken. En de tijd begint daarvoor serieus te dringen. De verhuisstress neemt zienderogen toe. Vanaf 1 december wil ik daar echt kunnen wonen.” 

Schlagerfestival
“In 2009 komt er geen nieuwe single meer van mij uit. Op dit moment is er jammer genoeg heel weinig televisie om promotie te voeren. De kans bestaat dat mijn single in het niets zou verdwijnen. En dat wil ik niet! Volgend jaar plannen we een nieuwe release rond het Schlagerfestival. En je mag dat gerust als een bewust keuze omschrijven.”
Auteur: Bart Liekens - Foto: Jan Liekens

09:29 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (1) | Tags: laura lynn |  Facebook |

Commentaren

Het was al een eeuw geleden dat ik hier kwam.
Er zijn wel veel weetjes om te lezen.
Vriendelijke groeten Tilly

Gepost door: emmy | 15-11-09

De commentaren zijn gesloten.