03-11-09

Kate Ryan stelt French Connection voor [22-10-2009]Dinsdagavond was de Antwerpse Stadsfeestzaal de locatie voor de exclusieve voorstelling van het album French Connection, het nieuwe album van Kate Ryan. Platenmensen uit Zweden, Spanje en Polen waren erbi

Kate Ryan stelt French Connection voor [22-10-2009]
Kate Ryan stelt French Connection voorDinsdagavond was de Antwerpse Stadsfeestzaal de locatie voor de exclusieve voorstelling van het album French Connection, het nieuwe album van Kate Ryan. Platenmensen uit Zweden, Spanje en Polen waren erbij om de zangeres een aantal awards te overhandigen. Als speciale gaste trad Soraya  met Kate op tijdens een showcase. 

Afsluiten van een hoofdstuk
French Connection is de titel van het nieuwe album van Kate Ryan (ESF 2009). Volledig nieuw is het album niet: een aantal nummers uit eerder werk van Kate werden heropgenomen of in een nieuw jasje gestopt. Met het album wil Kate ook een hoofdstuk afsluiten. Het zingen van covers is zowat hèt handelsmerk geworden voor de zangeres maar voor het volgende album wilt ze een nieuwe weg inslaan met eigen materiaal.

Op het album French Connection vinden we onder andere de hits Ella, elle l'a, Babacar en Voyage voyage terug. Désenchantée werd in een nieuw jasje gestopt maar ook andere nummers zoals Les divas du dancing, en Toute première fois. Evidemment is de nieuwe single en opnieuw een cover van een France Gall-hit.

Dinsdagavond kreeg Kate tijdens de cd-voorstelling en showcase ook nog een gouden award voor de verkoop van meer dan 20.000 stuks van Ella Elle L’a in Zweden. Maar ook in Polen is de zangeres erg populair. Het album Free behaalde er goud. De Spaanse platenfirma van Kate had ook nog een een award voor de zangeres voor 3x platinum voor Ella Elle l’a, een van de bestverkochte singles ooit in het land trouwens.

Soraya speciale gaste tijdens showcase
Tijdens de showcase en receptie nadien was heel wat bekend volk te bespeuren. Kristof Goffin, Koen Bruggemans (lid van Get Ready) en zanger Christoff waren maar enkele van de bekende gezichten die aanwezig waren in de Stadsfeestzaal. 

Dit is de tracklst van French connection:
01) Ella, elle l'a (radio version)
02) Babacar (radio edit)
03) Désenchantée (radio edit)
04) Libertine
05) Evidemment (2N remix)
06) Mon coeur résiste encore (radio edit)
07) La promesse (radio edit)
08) Tes yeux
09) Toute première fois
10) Les divas du dancing
11) Sage comme une image
12) Caminaré feat. Soraya (ESF 2009)
13) Voyage voyage
14) Desenchantée 2009
15) Libertine 2009
16) Evidemment
17) Voyage voyage (acoustic version)

Bron: www.eurosong.be - Auteur: Olivier Vanhoutte

Commentaren

hallo Tilly ik vind dat ze op niks trekt met haar nieuwe imago
zag ze veel liever zoals vroeger
rustige dag nog verder Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 03-11-09

De commentaren zijn gesloten.