27-10-09

Jan Smit in het ziekenhuis [21-10-2009]Zanger Jan Smit is opgenomen in het ziekenhuis. De Volendamse zanger stond gisterenavond nog op het podium, tijdens het Marco Borsato & Friends concert in de Gelredome in Arnhem. Na afloop stroomde er bloed uit zijn

Jan Smit in het ziekenhuis [21-10-2009]
Jan Smit in het ziekenhuisZanger Jan Smit is opgenomen in het ziekenhuis. De Volendamse zanger stond gisterenavond nog op het podium, tijdens het Marco Borsato & Friends concert in de Gelredome in Arnhem. Na afloop stroomde er bloed uit zijn oor en is hij met spoed opgenomen in het ziekenhuis. “Jan heeft al de ganse week last van een hardnekkige oorontsteking. Met pijnstillers en de nodige medicatie is hij gisteren gaan optreden in het Gelredome tijdens het Marco Borsato & Friends concert omdat hij zijn goede vriend Marco niet in de steek wilde laten, toch bleek zijn oorproblemen ernstiger te zijn dan we vermoed hadden”, klinkt het bij Smit’s platenfirma Artist & Company. 

Ook Jan’s manager Jaap Buijs heeft laten weten dat zijn poulain opgenomen is in het ziekenhuis: ‘Jan ligt momenteel aan het infuus en er wordt onderzocht wat hij precies heeft. De doktoren hebben laten weten dat Jan dus last heeft van ontstoken gehoorgangen. De bacterie die de oorontsteking veroorzaakt heeft is zodanig uitgegroeid tot een ernstig probleem. Jan is op zijn Hollands gezegd ‘helemaal naar de kloten’ maar hij zal met de nodige rust er wel weer bovenop komen”. Het optreden van deze avond, tijdens het 2de concert van Marco Borsato & Friends is afgelast, net als alle andere optredens die er de rest van de week nog voorzien waren. Wanneer Jan het ziekenhuis mag verlaten is nog niet duidelijk.

Info: www.jansmit.com  

Commentaren

Dag Tilly..nog een binnen gewipt...welterusten en voor morgen een fijne woensdag

Gepost door: Yolanda | 27-10-09

De commentaren zijn gesloten.