23-10-09

Jimmy Frey concerteert in ‘zijn’ Brugge! [22-10-2009]70 Jaar geleden werd Jimmy Frey in Brugge geboren als Ivan Moerman. Naar aanleiding van zijn verjaardag trekt Jimmy samen met het showorkest The Golden Bis Band en collega's Paul Severs en Marc Dex op t

Jimmy Frey concerteert in ‘zijn’ Brugge! [22-10-2009]
Jimmy Frey concerteert in ‘zijn’ Brugge!70 Jaar geleden werd Jimmy Frey in Brugge geboren als Ivan Moerman. Naar aanleiding van zijn verjaardag trekt Jimmy samen met het showorkest The Golden Bis Band en collega's Paul Severs en Marc Dex op tournee door Vlaanderen.
De man die ‘Rozen voor Sandra’ tot een wereldhit maakte in Vlaanderen en Nederland, leidt zijn publiek gezwind langs memorabele meezingers zoals 'Zo mooi, zo blond en zo alleen', 'Als een kus naar tranen smaakt' en 'Pappie nummer twee' en tal van andere.

Brugge
Cultuurcentrum Brugge nodigt hun 'stadszanger' bij uitstek dan ook uit op zondag 1 november (15.00 uur) naar de Stadsschouwburg van Brugge om er te komen concerteren. Het concert kadert in de reeks Nostalgia, wat alvast betekent dat onze ‘huis’-dj's van Expodos nadien aan de draaitafels plaatsnemen voor een gratis bal in de foyer.
Met de steun van de Vlaamse overheid kunnen de organisatoren van het concert in Brugge, het optreden van Jimmy Frey gratis aanbieden, dit op de 1 euro reserveringskost na.
Tickets voor dit unieke optreden kunnen gereserveerd worden op het telefoonnummer Tel.050/44.30.40.

We kunnen nog meegeven dat als voorbode van de nieuwe CD box (100 nummers), er nu al een nieuwe verzamel cd "Goud Van Hier" van Jimmy te koop wordt aangeboden in de platenzaken en/of via het internet te verkrijgen is.
Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

goeie morgen Tilly daar hoor je tegenwoordig niet zoveel meer van
vind ik wel jammer, een goeie zanger !!
fijne vrijdag Tilly
groetjes

Gepost door: borriquito | 23-10-09

De commentaren zijn gesloten.