16-10-09

PRIMEUR: Jessy De Smet (ex-Mackenzie) brengt single uit met DJ SASH! [06-10-2009]De Zottegemse zangeres Jessy De Smet werd razend populair in de jaren '90 als het gezicht van de groep The Mackenzie. Samen brachten ze hits als "Innocence" en "All I Need" n

PRIMEUR: Jessy De Smet (ex-Mackenzie) brengt single uit met DJ SASH! [06-10-2009]
PRIMEUR: Jessy De Smet (ex-Mackenzie) brengt single uit met DJ SASH!De Zottegemse zangeres Jessy De Smet werd razend populair in de jaren '90 als het gezicht van de groep The Mackenzie. Samen brachten ze hits als "Innocence" en "All I Need" naar de top en het album "Angels" werd bekroond met een TMF Award voor Beste Album Nationaal.

In 2003 ging Jessy solo. Samen met Regi Penxten van Milk Inc schreef ze met "Rain" een nieuw album bij elkaar. De singles "Look @ Me Now" en "Dancing In The Dark" deden het zeer goed en ze stonden zelfs in de Engelse charts! Een remake van "Dancing In The Dark" haalde er zelfs de top 10!

Door deze herkenning in Engeland, tourde Jessy eerder dit jaar mee tijdens de Dance Nation tour. Daar stond ze op het podium met andere grote namen als Cascada, September en DJ Sash! Sash scoorde in de jaren '90 de ene hit na de andere en lanceerde met zijn featurings heel wat artiesten, denken we hierbij aan Tina Cousins.

Jessy deed de laatste tijd al wat geheimzinnig als er vragen gesteld werden over nieuw materiaal. Ze moest nog even afwachten voor ze meer mocht verklappen en dat moment is nu aangebroken. Op het forum van DJ Sash staat te lezen dat er binnenkort een nieuw album verschijnt. De eerste single wordt een DJ Sash ft. Jessy single en zal de titel "All Is Love" dragen.

Deze internationale samenwerking kan Jessy eindelijk de herkenning opleveren die de dance-zangeres verdient ...
Auteur: Tim Schamp

Commentaren

goeie morgen Tilly je bent er ook weer zie ik :-)
je hebt helaas de regen meegebracht, kon je die niet ginder laten? :-)
fijne vrijdag hé
groetjes

Gepost door: borriquito | 16-10-09

Hallo Tilly Je bent er weer,hoop dat alles goed is daar in België.
Wij horen het nog wel.

Groetjes,
Dini en René

Gepost door: Dini en René | 16-10-09

hallo Tilly fijne en rustige zondag je toegeswenst
groetjes

Gepost door: borriquito | 18-10-09

De commentaren zijn gesloten.