29-07-09

Frans Bauer zorgt voor beklijvend en onvergetelijk moment op podium Lage Landen! [15-07-2009]Het mooiste, meest beklijvende en vooral ontroerendste moment op de weide van het Festival van de Lage Landen, daar zorgde de populaire charmezanger Frans Bauer v

Frans Bauer zorgt voor beklijvend en onvergetelijk moment op podium Lage Landen! [15-07-2009]
Frans Bauer zorgt voor beklijvend en onvergetelijk moment op podium Lage Landen!Het mooiste, meest beklijvende en vooral ontroerendste moment op de weide van het Festival van de Lage Landen, daar zorgde de populaire charmezanger Frans Bauer voor! Frans wenkte plots tijdens zijn afsluitend concert, naar een gehandicapt meisje uit het publiek en uitnodigde haar uit om bij hem op het podium mee te komen dansen en zingen. 

Het kind stond al geruime tijd van achter de ‘nadar’-afsluiting met haar handjes te zwaaien en te roepen naar onze Noorderbuur uit Roosendaal. Maar toen Frans haar wenkte, fronste ze haar ogen van verbazing, klauterde haastig over de omheining en liep snel naar de achterzijde van het podium, waar ze door security de weg werd versperd.Het meisje keerde ontgoocheld terug naar de voorkant van het podium, maar Frans Bauer was haar niet vergeten: 'Waar is mijn schatje?' vroeg hij, en toen zag hij haar zitten en gaf hij de opdracht om haar op het podium te begeleiden. Wat volgde was één van de meest beklijvende en ontroerendste momenten van het tweedaagse festival!
Sympathiek zoals Frans Bauer steeds is, gaf hij het kind een hartverwarmende dikke knuffel en zong een lied met haar. Velen konden hun tranen niet bedwingen en haalden hun zakdoek boven.Chapeau Frans! 

Het werd iets ludieker, toen Frans haar vroeg hoe dat nou zat tussen hen. Het meisje haalde een foto boven en toonde die aan Bauer, doch op de foto bleek Christoff te staan! Frans moest er even om lachen en zei toen tegen haar: ‘Ja maar hoe moet het nu verder tussen ons als jij verliefd bent op Christoff?’ – Ik weet het niet, keek ze een beetje beteuterd, maar olijke Frans had de oplossing al klaar….. “We kunnen toch wel gewoon vrienden blijven toch!” Waarop het meisje heftig van ja knikte. Na afloop van het liedje pakte Frans haar nog eens stevig vast en gaf haar een dikke zoen! Blij gezind keerde het meisje naar haar plaats terug en vroeg me wel honderdmaal of ik daar foto’s van had. Ik toonde haar de foto’s die ik van het tafereel had genomen en maakte haar zo nog blijer! Het meisje zal zich deze heugelijke dag, ongetwijfeld nog zeer lang herinneren! Maar plots was ze weg en ik had niet eens de kans gekregen om aan haar mama die ook het tafereel had gadegeslagen, haar adres te vragen zodat ik het meisje de foto’s kon bezorgen. Vandaar dat Mediawatchers ze graag online plaatst, zodat er misschien iemand ze het meisje kan bezorgen. 

Frans Bauer: “Dit draagt een artiest mee, daarvoor doe ik het!”
Na zijn schitterend optreden, waar de weide meer dan een keer de polonaise danste, maakte Frans nog heelwat tijd vrij om van achter de omheining; gesigneerde foto’s uit te delen aan zijn fans of om met hen voor een foto te poseren. Frans werd van langs alle kanten bestormd en hij liet het zich allemaal welgevallen.
Na zijn optreden vroeg ik hem in zijn artiestenloge, hoe hij dat allemaal maar bleef klaarspelen! “Ach, ik vind dat het mijn plicht is om dat te doen. Ik krijg zoveel spontane reacties van mijn fans, dat ik ze iets moet teruggeven. En zeg nou zelf…… dat is toch maar een kleine moeite en je maakt er de mensen gelukkig mee! Zo ook met dat kleine meisje! Het is een ontroerend moment, een klein welgemeend gebaar, waar je iemand zielgelukkig meemaakt! Het zijn die momenten die je als artiest koestert en meeneemt. Daarvoor doe ik het!” 

Voorbereidingen ‘Frans Bauer Live in Concert VIII’ verlopen vlot!
We vernamen van Frans ook dat de voorbereidingen voor zijn nieuwe theatertoer ‘Frans Bauer Live in Concert VIII’, zeer vlot verlopen. “Mentaal ben ik er klaar voor en ook fysisch zijn we volop aan het trainen om in prima conditie te zijn! Ook de opnamen voor het nieuwe album, schieten goed op. Het wordt een fullalbum met allemaal nieuwe songs en verrassend mooie liedjes! Een titel is er nog niet voor, want bij ons moet het kindje eerst geboren zijn, vooraleer we het een naam geven” grapte Frans tot slot! 

‘Frans Bauer Live in Concert VIII’ doet enkel de culturele centra aan. Een 90-tal
shows staan op het getouw, waarvan enkele in Vlaanderen. Op 10 & 11 oktober staat hij in het Capitole in Gent, 6 & 7 november in het Congrestheater Grenslandhallen in Hasselt, 10 & 11 november in het Casino Kursaal Oostende en op 17 & 19 november in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Tickets voor deze concerten zijn te bestellen via www.sherpa.be  of op het telefoonnummer 0032-70252020.
Auteur: Eric Vanhooren

09:16 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: frans bauer zorgt voor beklijvend en onvergetelijk moment op pod, meest beklijvende en vooral ontroerendste moment op de weide van, daar zorgde de populaire charmezanger frans bauer voor frans we, naar een gehandicapt meisje uit het publiek en uitnodigde haar u, het kind stond al geruime tijd van achter de nadar -afsluiting , fronste ze haar ogen van verbazing, klauterde haastig over de omheining en liep snel naar de achterz, waar ze door security de weg werd versperd het meisje keerde ont, maar frans bauer was haar niet vergeten waar is mijn schatje , en toen zag hij haar zitten en gaf hij de opdracht om haar op he, het werd iets ludieker, toen frans haar vroeg hoe dat nou zat tussen hen het meisje haa, doch op de foto bleek christoff te staan frans moest er even om, keek ze een beetje beteuterd, maar olijke frans had de oplossing al klaar we kunnen toch w, ongetwijfeld nog zeer lang herinneren maar plots was ze weg en , haar adres te vragen zodat ik het meisje de foto s kon bezorgen , zodat er misschien iemand ze het meisje kan bezorgen, na zijn schitterend optreden, waar de weide meer dan een keer de polonaise danste, maakte frans nog heelwat tijd vrij om van achter de omheining g, we vernamen van frans ook dat de voorbereidingen voor zijn nieuw, zeer vlot verlopen mentaal ben ik er klaar voor en ook fysisch, schieten goed op het wordt een fullalbum met allemaal nieuwe so, want bij ons moet het kindje eerst geboren zijn, vooraleer we het een naam geven grapte frans tot slot, frans bauer live in concert viii doet enkel de culturele centra |  Facebook |

Commentaren

Tilly, Hij is een meester in het intertainen en dat zullen ze in Eeklo wel gemerkt hebben.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 29-07-09

hallo Tilly hoor en zie hem ook graag bezig, een klassebak als artiest !!
fijne dag nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-07-09

De commentaren zijn gesloten.