25-07-09

Lindsay: "Ik stel op mijn verjaardag 11 augustus het debuutalbum voor." [18-07-2009]Voor velen blijft Lindsay De Bolle nog altijd de zus van de opperste schlagerkoning Christoff. Maar beetje bij beetje verovert ook Lindsay de harten van schlagerminnend Vl

Lindsay: "Ik stel op mijn verjaardag 11 augustus het debuutalbum voor." [18-07-2009]
Lindsay: "Ik stel op mijn verjaardag 11 augustus het debuutalbum voor."

Voor velen blijft Lindsay De Bolle nog altijd de zus van de opperste schlagerkoning Christoff. Maar beetje bij beetje verovert ook Lindsay de harten van schlagerminnend Vlaanderen. Haar eerste solosingles “Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat” en “Kus me” veroverden zeer snel de weg naar de bovenste regionen in Vlaamse Top 10. Tijdens de derde opnamedag van Hit The Road tekende Lindsay present in Blankenberge met haar gloednieuwe single: “Ik lig nog steeds van jou te dromen.” Terwijl broerlief bezig is met zijn veroveringstocht doorheen Duitsland, genoot Lindsay van een stralend Blankenbergs zonnetje. En wij genoten mee … : “Mijn nieuwe single ‘Ik lig nog steeds van jou te dromen’ is een vertaling van de Baccara-single ‘The devil send you to Loredo’ van Baccara. Het is een niet zo bekend nummer, maar toch klinkt het ergens wel bekend in de oren. Het team achter mij had dit liedje gepresenteerd en vroegen naar mijn mening. Ik moet eerlijk toegeven dat dit deuntje me wel aansprak. Het is een echt zomerdeuntje.”

Zomerperiode

“Nu begint het echt wel druk te worden. Kijk, je bent een Vlaamse artiest. De zomertijd is voor ieder van ons een heuse topperiode. Zowel mijn broer en ik staan bijna dagelijks ergens op een podium. Christoff zat vandaag in Duitsland. Het staat buiten kijf dat hij zijn optredens daar moet nakomen. Wanneer je onze agenda’s deze zomer bekijkt, staan we vaak samen op het podium. Solo ga ik nog niet zo gauw op stap, omdat mijn album pas in augustus uitkomt. Pas dan heb ik nieuwe nummers. Ik schat dat ik vanaf september pas solo echt kan beginnen.”

Wijze les

“Ik ben twee handen op één buik met mijn broer. Net vooraleer ik mijn nieuwe single hier om twee uur moest voorstellen, kreeg ik een sms’je van hem. Ik citeer zijn berichtje eventjes letterlijk “Zusje, succes hé!” Ach, hij is altijd mijn raadgever in alles. Zeg nu zelf … wie kan het mij beter zeggen dan hem? Hij is al bijna negentien jaar bezig aan zijn carrière. Hij heeft bijna zestien jaar moeten werken om zijn nummer 1-hit te krijgen. Zo moest hij enorm hard werken en nog eens werken om dit resultaat te bereiken. En het is net die les, die ik altijd in mijn achterhoofd wil houden. Succes is vergankelijk. Wanneer het publiek je niet meer wilt, blijft het ook niet lang meer duren. Ik weet dat een groot deel van Christoff zijn fans ook mijn fans zijn. En ik vind het fantastisch dat die mensen ons blijven steunen.Wij hadden dit weekend een concert in Middelkerke. Daar waren die fans allemaal. En nu staan ze hier opnieuw.”

Fans
“Verleden jaar is mijn allereerste solo-single uitgekomen. Ja, dat is snel gegaan. Wanneer je je eerste plaat releaset, weet je niet wat je er moet van verwachten. Meteen was het een nummer 1. Wat kan een mens nog wensen? Mijn pluspunt is dat de fans van Christoff mij in hun hartje dragen. Dat beschouw ik nog steeds als mijn grootste voordeel. Ik weet als geen ander dat het grote publiek mij nog altijd ziet als de zus van …. Dat zal altijd zo zijn en altijd zo blijven. Maar is daar iets mee? Ik ben een enorm fiere zus."

Verjaardag

“Mijn album komt begin augustus uit. En de eerste zenuwen komen er toch wel aan. Onlangs was het mijn broers album voorstelling. En daar voelde ik wel dat het mijne dichterbij kwam. Ik stel mijn album voor op 11 augustus. En dat is net mijn verjaardag. Als artiest kan je jezelf geen mooier verjaardagscadeau inbeelden.”

Auteur: Bart Liekens - Foto: Jan Liekens

09:29 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (3) | Tags: lindsay |  Facebook |

Commentaren

goeie morgen Tilly de zus of broer van een bekend iemand zijn is niet zo gemakkelijk
je wordt dikwijls vergeleken en moet opboksen tegen vooroordelen
hopelijk voor haar kan ze een mooie carriere uitbouwen
fijne zaterdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 25-07-09

Tilly, Leuk,nederlandstalig nummer van Lindsay.. Vind het zéér goed & Super!

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 25-07-09

Goeie morgen, Tilly Die Lindsaey ken ik eerlijk gezegd (nog) niet.

Ik wens je een heel aangename warme ZONdag toe!

Groetjes

Gepost door: Rudi | 26-07-09

De commentaren zijn gesloten.