15-07-09

AnnaGrace: "Na negen jaar kunnen mijn ouders eindelijk in eigen land zien waarmee ik bezig ben" [11-07-2009]AnnaGrace krijgt na al die jaren succes in het buitenland loon naar werken. Ook Vlaanderen valt voor de dance-muziek van Annemie Coenen alias AnnaG

AnnaGrace: "Na negen jaar kunnen mijn ouders eindelijk in eigen land zien waarmee ik bezig ben" [11-07-2009]
AnnaGrace: "Na negen jaar kunnen mijn ouders eindelijk in eigen land zien waarmee ik bezig ben"AnnaGrace krijgt na al die jaren succes in het buitenland loon naar werken. Ook Vlaanderen valt voor de dance-muziek van Annemie Coenen alias AnnaGrace. Met haar solosingle “Let the feelings go” scoorde de gewezen frontvrouw van Ian Van Dahl nu ook in Vlaanderen een eerste top 10-hit.. Backstage bij Hit The Road in Sint-Truiden kwamen we haar tegen. “Ik mag niet klagen. AnnaGrace begint ook in Vlaanderen de weg naar het grote publiek te vinden. Daar ben ik op zich heel erg blij mee. Dit is namelijk de allereerste keer dat ik hier in eigen land een serieuze hit te pakken heb. Zeg nu zelf .. Het voelt erg raar aan dat je na negen jaar in de muziekindustrie pas je eerste hit in eigen land scoort. Dit terwijl het buitenland al veel eerder volgde … Ik kan echt geen reden geven wat de reden is voor het succes nu. Volgens mij is het veeleer te wijten aan de steun van alle radiostations. Je mag zeggen wat je wilt. De plaat moet op een of andere manier tot bij de mensen raken. Wanneer je plaat niet wordt gedraaid op de radio, is het logisch dat het moeilijker gaat.”

Papa & Mama
“Voor mij is het wel een beloning na negen jaar hard werken. Alleen al voor mijn ouders … Zij horen alleen maar over die buitenlandse avonturen. Van tijd tot tijd zien ze eens een filmpje op internet. Als ik in Engeland mocht optreden tijdens Top of the Pops, konden ze dit wel bekijken. Daar bleef het echter bij. Nu kunnen ze pas echt zien waarmee hun eigen dochter bezig is. Vele mensen dachten hier dat ik gestopt was omdat niemand van mij hier nog hoorde. Ik was echt wel onbekend in eigen land. Nu worden mijn papa en mijn mama er ook over aangesproken. Dat doet mij als dochter wel plezier.”

Amerika
“Het exacte aantal landen, waarin ik actief ben, weet ik niet. Ik weet wel dat de plaat het enorm goed doet in Amerika. Mijn song “You make me feel” heeft op nummer 1 gestaan in de Billboard Airplay Chart. “Let the feelings go” staat momenteel op 2. “

Album
“De zomer ziet er goed uit. Naast alle optredens zal ik vaak in de studio vertoeven om aan de opvolger van Let The Feelings go te werken. In augustus staat er een enorm grote tournee doorheen Amerika op mij te wachten. Een vrij zware tour, al zeg ik het zelf. Uitgerust hieraan vertrekken staat zeker op mijn agenda. Een album staat op de agenda. Maar de exacte datum hiervoor kan ik nog niet prikken. Ik sta er op om een heel goed album af te werken. Een album is niet zo maar iets. Het is meer dan ooit een visitekaartje. Dat moet echt op en top in orde zijn. Op dit moment hebben we een acht- tot negental nummers klaar. De lat ligt echt wel heel hoog. Daarom bestaat de kans wel dat we nog een paar maandjes gaan wachten.”

09:31 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (2) | Tags: annagrace |  Facebook |

Commentaren

Tilly, De Limburgse blondine staat momenteel op nummer één in de Amerikaanse Dance Airplay.
Nog een prettige woensdag verder.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 15-07-09

goeie avond Tilly die dame is me volledig onbekend :-)
goed van het mooie weer geprofiteerd vandaag zie, vanmorgen naar de amrkt geweest en een beetje blijven hangen op een terraske :-)
fijne en rustige avond nog verder
groetjes

Gepost door: Borriquito | 15-07-09

De commentaren zijn gesloten.