29-06-09

K2 zoekt K3: Miguel Wiels en Axana Ceulemans in jury tijdens de audities in Nederland [16-06-2009]De zoektocht naar een nieuw lid van K3 is volop aan de gang. Eerder deze maand werden de inschrijvingen afgesloten. Er hebben zich in totaal meer dan 4000 ka

K2 zoekt K3: Miguel Wiels en Axana Ceulemans in jury tijdens de audities in Nederland [16-06-2009]
K2 zoekt K3: Miguel Wiels en Axana Ceulemans in jury tijdens de audities in NederlandDe zoektocht naar een nieuw lid van K3 is volop aan de gang. Eerder deze maand werden de inschrijvingen afgesloten. Er hebben zich in totaal meer dan 4000 kandidaten tussen de 18 en 40 jaar aangemeld. Vandaag zijn de eerste kandidates in Nederland met de audities" href="http://www.mediawatchers.be/3/nl/179/zoekresultaten.html?action=advanceSearch&searchWord=audities&news=1&agenda=1&artists=1&links=1&photos=1" target="_top">audities begonnen in Ahoy. Volgende week, op dinsdag 23 juni, zijn de Vlaamse kandidates aan de beurt. Dan kunnen zij auditie doen in het Antwerpse Sportpaleis.

De K2 zoekt K3-jury ‘zetelt’ vandaag dus voor het eerst. Aan K3-tekstschrijver Miguel Wiels en K3-choreografe Axana Ceulemans de zware taak om de komende weken een nieuwe zangeres te vinden om de immens populaire meidengroep K3 weer compleet te maken. Bij deze zoektocht worden zij bijgestaan door de Nederlandse presentatrice Patty Brard en de Nederlandse choreograaf Marc Forno. Uiteraard volgen Karen en Kristel de audities en de verdere ontwikkelingen op de voet. Voor hen is het natuurlijk heel belangrijk dat het klikt met de nieuwe aanwinst in hun formatie.

Commentaren

goeie morgen Tilly ben benieuwd wie er de nieuwe zal worden die K3 mag vervoegen
wat een lekker zomerweertje hé
fijne maandag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 29-06-09

Goede morgen, Ook ik ben benieuwd wie het gaat worden.
Fijne maandag Tilly.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 29-06-09

Hallo Tilly Heb daar iets van op tv gezien er waren zelf mannen tussen.Ben wel benieuwd wie het zal worden zal alvast niet gemakkelijk zijn.
Nog een aangename maandag verder
Veel liefs Rita

Gepost door: Rita | 29-06-09

De commentaren zijn gesloten.