28-06-09

An & Dave van MNM op café bij Stan Van Samang [13-06-2009]Een stralend zonnetje, iedereen in vrijdagmood, veel muziek en een leuk café. Voeg er een snuifje Brahim aan toe, overgoten met wat Van Velzen en een hele grote portie Stan Van Samang. Giet daarbij

An & Dave van MNM op café bij Stan Van Samang [13-06-2009]
An & Dave van MNM op café bij Stan Van SamangEen stralend zonnetje, iedereen in vrijdagmood, veel muziek en een leuk café. Voeg er een snuifje Brahim aan toe, overgoten met wat Van Velzen en een hele grote portie Stan Van Samang. Giet daarbij ook nog An Van Elsen en Dave Peeters die de boel aan elkaar praten en je hebt een heerlijk gerecht ‘MNM An & Dave-Show On The Road’.

Gisteren kon iedereen voor deze fijne maaltijd afzakken naar café ’t Werrek in Wijgmaal, het stamcafé van Stan Van Samang. Tafels en stoelen werden buiten gezet en omgevormd tot één groot terras. Tijdens de 4 uur durende uitzending deelde Stan enkele geheimen over zijn bezoeken aan zijn stamcafé. Zo kwamen we te weten dat Stan ooit pudding van de grond heeft gegeten in ’t Werrek… Dit was weliswaar na de finale van Steracteur Sterartiest en hij was al meer dan 24 uur wakker… Dan doet een mens al eens rare dingen natuurlijk! Maar Stan deed gisteren ook leuke kwisjes met zijn buddy Roel Vanderstukken, en hij won grandioos van Roel en Brahim tijdens de actuawedstrijd. Hij zong ook, begeleid door gitaarvader Eric Melaerts, “I didn’t know”, en zijn nieuwe single ‘Brand new start’. Twee vrienden die ooit samen met Stan een groepje hadden, mochten ‘Keep on rocking in the free world’ komen meezingen. 

Ook Brahim verblijdde ons met twee songs, en verklapte dat hij zijn spierbundels echt wel te danken heeft aan zijn dagelijkse portie fitness. Van Velzen kwam dan weer helemaal uit Nederland om ons te entertainen. Stof genoeg dus voor een boeiende namiddag amusement!

Wie de uitzending zou gemist hebben, kan altijd wat dingen herbeluisteren op www.mnm.be .
Auteur: Kim Wauters

Commentaren

hey Tilley. Ik wens je nog een fijne zondag.

Gepost door: Martin | 28-06-09

goeie morgen Tilly naar die zender luister ik niet
hier staat altijd een piratenzenders op :-)
fijne zondag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-06-09

ben ik weer :-) 't is toch weer mislukt zeker -1238001-
er net eentje voorbij, jammer
groetjes

Gepost door: Borriquito | 28-06-09

De commentaren zijn gesloten.