21-06-09

Nieuwe single van Christoff heet "Miljonair" [10-06-2009]Christoff heeft een opvolger klaar voor 'In 100.000 jaren'. De nieuwe single wordt meteen de voorbode van zijn nieuwe Vlaamse album dat op 11 juli zal worden voorgesteld. Als opwarmer neemt Christof

Nieuwe single van Christoff heet "Miljonair" [10-06-2009]
Nieuwe single van Christoff heet "Miljonair"Christoff heeft een opvolger klaar voor 'In 100.000 jaren'. De nieuwe single wordt meteen de voorbode van zijn nieuwe Vlaamse album dat op 11 juli zal worden voorgesteld. Als opwarmer neemt Christoff alvast een voorschot op de royalties want de nieuwe single heet 'Miljonair'.

'Miljonair' is alweer een typisch Christoff-product geworden. De Vlaamse schlagerkoning zweert bij een complexloos, vrolijk nummer met een hoge polonaisefactor. Inhoudelijk zal het nummer jan modaal eveneens ten zeerste aanspreken. In 'Miljonair' vraagt Christoff zich af wat hij zou doen mocht hij ooit miljonair worden.

'Miljonair' wordt na 'In 100.000 jaren' de tweede single van Christoffs te verschijnen Vlaamse album. Dat wordt voorgesteld op 11 juli, de feestdag van de Vlaamse Gemeenschap.

Intussen probeert Christoff ook zijn grenzen te verleggen. In Duitsland wordt zijn album 'Blaue Augen' op 19 juni gereleast. Daags nadien treedt hij op in een grote show op ARD. De gelijknamige single ligt nu al in de Duitse winkels.
Bron: www.eurosong.be - Auteur: Raf Van Bedts

10:24 Gepost door Tilly in Muziek | Permalink | Commentaren (0) | Tags: nieuwe single van christoff heet |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.