17-06-09

Mark en Monica, winnaars van Het Hotel Westende, stoppen met uitbating [02-06-2009]Mark Ketels en Monica Vanleke, de winnaars van Het Hotel Westende, hebben beslist om Het Hotel niet uit te baten. De deuren van Het Hotel: Westende zullen wel open blijven.

Mark en Monica, winnaars van Het Hotel Westende, stoppen met uitbating [02-06-2009]
Mark en Monica, winnaars van Het Hotel Westende, stoppen met uitbatingMark Ketels en Monica Vanleke, de winnaars van Het Hotel Westende, hebben beslist om Het Hotel niet uit te baten. De deuren van Het Hotel: Westende zullen wel open blijven.
Op 18 mei werd tijdens een live finale door kijkend Vlaanderen gekozen voor Mark en Monica als winnaars van het Hotel: Westende. Naast het prijzengeld van bijna 35.000 euro kregen ze ook de kans om het hotel uit te baten tot eind 2009. Mark en Monica hebben zopas beslist Het Hotel Westende niet uit te baten.

VT4 heeft dan ook in samenspraak met hen besloten hen niet te verplichten tot deze opdracht. Zij krijgen wel het volledige prijzengeld uitbetaald.
Bovendien zal Het Hotel Westende ook open blijven voor gasten. De uitbating van Het Hotel Westende is vanaf vandaag in de professionele handen van Horecapartners. Zij hebben de laatste weken de finalisten met raad en daad bijgestaan.

Commentaren

Tilly, Kom je een fijne en zonnige woensdag wensen.

Groetjes.

Gepost door: Swiepke, | 17-06-09

hallo Tilly zal wel niet zo gemakkleijk zijn als je dat van jongsaf aan niet gewoon bent om een hotel uit te baten
fijne avond nog verder Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 17-06-09

De commentaren zijn gesloten.