13-06-09

“Clouseau” hoofdact op Rimpelrock 2009! [30-05-2009]Ondanks de gebroeders Wauters nog niet de gezegende leeftijd hebben dat ze al met rimpels geconfronteerd worden, zijn Koen en Kris wel de hoofdact op Rimpelrock 2009! “Wij waren voorbestemd om ooit op Ri

“Clouseau” hoofdact op Rimpelrock 2009! [30-05-2009]
“Clouseau” hoofdact op Rimpelrock 2009!Ondanks de gebroeders Wauters nog niet de gezegende leeftijd hebben dat ze al met rimpels geconfronteerd worden, zijn Koen en Kris wel de hoofdact op Rimpelrock 2009! “Wij waren voorbestemd om ooit op Rimpelrock te staan,” zegt Koen Wauters lachend. En zie: op zaterdag 15 augustus is het zover want dan is Clouseau headliner op het vrolijkste zomerfestival. “Het is fantastisch om voor 60-plussers te kunnen en te mogen spelen. Wij kijken daar zeker niet op neer!”

“Integendeel,” gaat de jongste Wauters verder. “Wij worden er zelf ook niet jonger op. De gedachte dat we zullen spelen voor een publiek dat voor een groot deel zal bestaan uit mensen zoals onze eigen ouders vind ik zelfs aangenaam. Waarom zouden we ons publiek beperken tot de categorie van 15 tot 45? Het is veel leuker dat we de leeftijden overstijgen en dat iedereen geniet van onze liedjes. Dat die Nederlandstalig zijn, dat helpt daarbij."

Set niet aanpassen!
"We gaan onze set wel niet al te zeer aanpassen. De oma’s en opa’s mogen net zo goed nummers als ‘Vonken en Vuur’ en ‘De Tegenpartij’ verwachten. De enige toegeving die we doen is dat we nummers uit onze beginperiode, zoals ‘Anne’ en ‘Daar gaat ze’, opnieuw uit de kast zullen halen. Voor onze Zomertour hebben we die intussen laten vallen maar op Rimpelrock komen de mensen voor de klassiekers en dan willen we hen niet teleurstellen.”
Ook Billy Ocean, Dana Winner, Compagnons de la Chanson, Free Souffriau, Christoff en Lindsay, Jimmy Frey, Vader Abraham en Luc Steeno zijn op Rimpelrock van de partij! Wie de tiende naam wordt op de affiche….. dat hebben we van de organisatoren nog tegoed.
Auteur: Eric Vanhooren

Commentaren

hallo Tilly bij de artiesten zie je dat toch niet of ze rimpels hebben, die sminken die toch weg :-)
fijne zaterdag Tilly
groetjes

Gepost door: Borriquito | 13-06-09

Nog een fijne avond Tilly...heb je van het zonnetje genoten

Gepost door: Yolanda | 13-06-09

hallo Tilly helaas is het een regendag vandaag
toch een fijne zondag je toegewenst
groetjes

Gepost door: Borriquito | 14-06-09

De commentaren zijn gesloten.